search
Acteur onthult releasedatum 'Star Wars'-serie 'Skeleton Crew'
Series / Nieuws

Acteur onthult releasedatum 'Star Wars'-serie 'Skeleton Crew'

'Star Wars'-fans kunnen beginnen met aftellen voor de nieuwste serie in de franchise.

De laatste jaren zijn Star Wars-fans overspoeld met een hele reeks aan spin-off series op Disney+. De nieuwste serie in dit rijtje is Skeleton Crew. Nu heeft acteur Jaleel White onthuld wanneer fans de serie kunnen gaan bekijken.

White zal de rol van een ruimtepiraat spelen in Skeleton Crew. De serie gaat over een groep kinderen die verdwaald raakt in het Star Wars-universum. In een recent interview liet hij meer los over de release van de serie.

Releasedatum


Het was al langer bekend dat de serie ergens dit jaar zou verschijnen. De opnames werden in januari dit jaar al afgerond. In een interview zei de aankomende Star Wars-ster het volgende: '''Skeleton Crew' komt uit in november of december.''

Feestdagen


Aangezien een andere Star Wars-serie, Ahsoka, uitkomt in augustus is dat geen verrassende releasedatum. Skeleton Crew zal een familievriendelijke avonturenserie zijn, en dat is typisch een serie die past bij de feestdagen aan het eind van het jaar.

Skeleton Crew zal te zien zijn op Disney+, waar fans tot dan ook alle andere Star Wars-films en -series kunnen bekijken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen