search
Spannende teaser 'The Fall of the House of Usher'!
Series / Nieuws

Spannende teaser 'The Fall of the House of Usher'!

De dood komt eraan voor de personages uit de nieuwste horrorserie op Netflix, The Fall of the House of Usher.

The Fall of the House of Usher is de nieuwste horrorserie van Netflix-producent Mike Flanagan. Een nieuwe teaser hint naar wat komen gaat wanneer de serie later deze week op Netflix verschijnt.

The Fall of the House of Usher bestaat uit acht afleveringen, en heeft een hoofdrol weggelegd voor Bruce Greenwood. De acteur speelt Roderick Usher, de leider van een rijke familie die geplaagd wordt door mysterieuze gebeurtenissen.

Teaser The Fall of the House of Usher


Roderick Usher staat samen met zijn zus Madeleine (Mary McDonnell) centraal in deze serie, terwijl we ook vermoedelijk ook hun verleden gaan verkennen. Acteurs voor hun jongere versies zijn namelijk ingeschakeld.

Het rijke echtpaar heeft veel bereikt in het leven, maar hun prestaties worden overschaduwd door de vreemde tragediën die in hun familie plaats blijven vinden.



Bekende gezichten


We zijn van Mike Flanagan gewend dat hij steeds met een bepaald groepje van dezelfde acteurs werkt, en dat is niet anders in The Fall of the House of Usher. Onder andere Rahul Kohli, Samantha Sloyan en Kate Siegel verschijnen zeker niet voor het eerst in een Flanagan-serie.

Maar de grootste naam die aan dit project verbonden is, is die van Mark Hamill. De Luke Skywalker-acteur speelt een vooralsnog onbekende, maar mysterieuze rol in de serie.

The Fall of the House of Usher is vanaf 12 oktober te zien op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen