search
Netflix-kijkers zijn verward als ze David Beckham horen spreken in zijn Netflix-serie
Series / Nieuws

Netflix-kijkers zijn verward als ze David Beckham horen spreken in zijn Netflix-serie

De stem van David Beckham wist veel kijkers te verrassen.

Door de nieuwe documentaireserie Beckham op Netflix, hebben fans veel nieuwe dingen geleerd over David Beckham en zijn vrouw Victoria. Ook dingen die fans van de voetballer al lang hadden kunnen weten, zoals de manier waarop hij praat…

In de vierdelige serie, geproduceerd door Fisher Stevens, vertelt de 48-jarige ex-voetballer voor het eerst over alles, van zijn jeugd tot zijn huwelijk met Victoria Beckham. Het beroemde stel spreekt zich ook uit over Davids vermeende affaire met Rebecca Loos in 2003, die destijds de krantenkoppen domineerde.

Geshockeerde fans


De beroemde rode kaart van Manchester United op het WK van 1998 is ook een onderwerp van discussie en hij onthult dat het incident hem "klinisch depressief" maakte. De familie van Beckham komt voor in de serie, evenals vele bekende gezichten, waaronder Sir Alex Ferguson, Rio Ferdinand, Gary Neville en Cristiano Ronaldo.

In Beckham spreekt de ex-voetballer zich voor het eerst publiekelijk over een aantal onderwerpen uit, maar verbazingwekkend genoeg is het vooral zijn stem die Netflix-kijkers aan het praten heeft gekregen. Nadat de documentaire op 4 oktober verscheen, deelden veel fans op sociale media hun shock.

Verrassende stem


Fans schrijven onder andere dat zijn stem niet bij zijn gezicht zou passen, en dat ze steeds weer verbaasd zijn als ze hem horen praten. Andere fans waren verrast toen ze beseften dat ze Beckham nog nooit hadden horen spreken voordat ze naar de Netflix-serie keken. Bekijk de video hieronder en beoordeel zelf:



De docuserie is tot nu toe immens populair gebleken, met meerdere miljoenen kijkers. Bekijk Beckham op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen