search
Deze 3 splinternieuwe films pieken op Netflix en Prime Video
Films / Featured

Deze 3 splinternieuwe films pieken op Netflix en Prime Video

Bergbeklimmen aan de wereldtop, een geweldig foute horror, en een mol op het spoor.

Wekelijks presenteren de grote streamingdiensten van Nederland veel nieuwe films op hun platformen. Welke daarvan je echt zou moeten zien, laten de recensenten van FilmTotaal je weten.

Duell am Abgrund | Netflix



Met prachtige plaatjes en boeiende verhalen worden de levens van de twee snelste alpineklimmers ooit in beeld gebracht. Recensent Femke van Kooten vond het indrukwekkend om te zien hoe de bergbeklimmers verschillende bergen wisten te bedwingen.

Zij gaf de documentaire 3.5 ster, en vond: "'Duell am Abgrund' gebruikt alle standaardtrucjes effectief en daarnaast is er nog een andere factor om de klimscènes puntje-van-je-stoel-spannend te maken. De film is namelijk een documentaire over twee personen en niet slechts één, waardoor er bij geen enkele klim ontspannen kan worden."

Lees de rest van de recensie.

Totally Killer | Prime Video



Een reeks onopgeloste moorden, de terugkeer van de menselijke moordmachine én een tijdmachine - volgens Terence Shea moet je deze zoveelste horrorproductie van Jason Blum vooral niet te serieus nemen en er gewoon van genieten.

Hij gaf de horrorfilm een nette 3 sterren, en raadde aan: "De climax is in de lijn met de rest van de film: niet over nadenken, verstand op nul. De schrijvers hebben het naar een hoogtepunt gebracht en ronden het af met een conclusie, precies zoals het hoort. Sta er niet bij stil dat het eigenlijk allemaal nergens op slaat."

Lees de rest van de recensie.

Khufiya | Netflix



In deze Indiase thrillerfilm moet een mol worden opgespoord binnen de nationale inlichtingendienst. Een prima filmpje, volgens Terence Shea, die met weinig budget alsnog een goed lopend verhaal weet neer te zetten.

Hij beloonde de thriller met 3 sterren, en deelde: "Als geheel is het ook naar Indiase maatstaven een progressieve film: behalve dat Krishna als vrouw de leiding heeft over een team van mannen is ze ook lesbisch, en daar wordt niet moeilijk of raar over gedaan."

Lees de rest van de recensie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen