search
Deze heerlijke gangsterserie scoort een machtige 89% op Rotten Tomatoes en is gewoon te streamen op Netflix
Series / Nieuws

Deze heerlijke gangsterserie scoort een machtige 89% op Rotten Tomatoes en is gewoon te streamen op Netflix

De serie 'Narcos' is buitengewoon goed en nog altijd te streamen op Netflix.

Narcos is een sensationele serie op Netflix die wereldwijd kijkers in de ban houdt met zijn meeslepende verhaal over drugskartels en de mannen die ertegen vechten. Deze serie heeft niet alleen kijkers aan het scherm gekluisterd, maar heeft ook lof geoogst van critici en kijkers over de hele wereld.

De serie heeft een machtige IMDb-beoordeling van 8,8 en een Rotten Tomatoes-score van 89% gescoord.

Plot


Narcos brengt het op waarheid gebaseerde verhaal van de opkomst en ondergang van het beruchte Medellín-kartel. De serie werpt een onverbloemde blik op de meedogenloze drugshandel en de heldhaftige inspanningen van het politieapparaat om deze te stoppen.

De rauwe en realistische weergave van de gebeurtenissen trekt de kijkers diep in de wereld van Pablo Escobar en de DEA-agenten die vastberaden zijn om hem te vangen. In het derde seizoen verschuift de verhaallijn van het Medellin-kartel naar het Cali-kartel.

Balans


De serie heeft een mooie balans gevonden tussen spanning, actie en karakterontwikkeling, met zowel aandacht voor de criminelen, maar ook voor de agenten.



Narcos biedt 3 seizoenen kijkplezier, goed om te weten is dat de serie ook een spin-off heeft gekregen met het zeer bekijkenswaardige Narcos:Mexico.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen