search
Hoe is Daryl Dixon eigenlijk in Frankrijk terechtgekomen in de nieuwe 'The Walking Dead' spin-off?
Series / Nieuws

Hoe is Daryl Dixon eigenlijk in Frankrijk terechtgekomen in de nieuwe 'The Walking Dead' spin-off?

De nieuwe The Walking Dead spin-off met Daryl Dixon speelt zich in Frankrijk af, maar hoe is Daryl eigenlijk in Frankrijk gekomen?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het is geen geheim dat Daryl Dixon in Frankrijk is in de nieuwe The Walking Dead-spinoff. De landschappen zijn schitterend en adembenemend, maar hoe hij hier terechtgekomen is, is een groot mysterie.

De meest opvallende verandering is de locatie, aangezien de spin-off trouw blijft aan The Walking Dead. Ineens bevinden we ons in het post-apocalyptische Frankrijk in plaats van de duistere realiteit van de Verenigde Staten.

Hoe is Daryl in Frankrijk terechtgekomen?


Het enige is dat het onduidelijk is hoe Daryl überhaupt hier terechtgekomen is, aangezien hij in Maine was. Langzaam, aflevering per aflevering, wordt er informatie gegeven die deze brandende vraag kan beantwoorden.

In aflevering 5 is er eindelijk een antwoord gegeven! Daryl werd namelijk in Maine gevangengenomen door Pouvoir des Vivants. Daryl krijgt ruzie met één van deze mensen en belandt op een schip naar Frankrijk.

Een hele reis


Het lukt hem om op een reddingsboot te ontsnappen en spoelt uiteindelijk aan op de Franse kust.Stream The Walking Dead op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen