search
Videoland onthult Chantal Janzen in haar serie 'Eén grote familie'

Videoland onthult Chantal Janzen in haar serie 'Eén grote familie'

De actrice kwam zelf met het idee voor deze komische dramaserie over een samengesteld gezin.

Valeria Milić
Chantal Janzen komt met een actueel onderwerp, namelijk dat van samengestelde gezinnen. In deze nieuwe feelgood-serie speelt zij tevens een van de hoofdrollen.

Julia gaat, met haar drie kinderen, samenwonen met haar nieuwe partner Taco (Lykele Muus). Ook hij heeft drie kinderen uit een vorige relatie, en vanaf 14 oktober zijn hun belevenissen te zien.

Ervaring met samengesteld gezin


Janzen kreeg dit idee naar aanleiding van haar eigen samengestelde gezin. De actrice is moeder van twee kinderen en daarnaast stiefmoeder van de drie kinderen van haar partner.

Janzen gaf eerder aan trots te zijn op haar samengestelde gezin. Inmiddels maakt ze hier al zeventien jaar deel van uit. Tegen Nu.nl zei Janzen hierover: "Een samengesteld gezin komt voort uit iets pittigs: een scheiding of breuk uit een vorig gezin. Het levert irritaties op, maar ook mooie momenten".

Overige makers


De regie van de serie is in handen van Will Koopman, Reinier Smit (beiden bekend van Gooische Vrouwen) en Esther Nieuwkoop (Diepe Gronden).

Eén grote familie is vanaf 14 oktober te streamen op Videoland. Vanaf die dag is de serie ook wekelijks te bekijken op RTL4 om 21.30 u.

Aanbevolen artikelen