search
Simon Helberg jatte dit bijzondere voorwerp van de set van 'The Big Bang Theory'
Series / Nieuws

Simon Helberg jatte dit bijzondere voorwerp van de set van 'The Big Bang Theory'

Simom Helberg hield zich niet aan het protocol en jatte een rekwisiet van de set van 'The Big Bang Theory'.

The Big Bang Theory liep maar liefst 12 jaar, zowel de kijkers als de acteurs waren erg somber dat de serie tot een einde kwam. De acteurs wilden graag rekwisieten meenemen als herinnering aan de serie maar dat werd niet toegestaan.

Toch is het Simon Helberg, die Howard Wolowitz speelde, gelukt om een voorwerp dat hem nauw aan het hart lag mee te nemen. Howard had altijd kenmerkende strakke kleurrijke overhemden en zeer strakke broeken aan en Helberg besloot een gesp van zijn riem mee naar huis te nemen.

Nintendo


"Ik nam de Nintendo-controller-gesp mee die ik droeg in de pilot. Het is klein en onverwoestbaar en het betekent iets voor me. Het personage kwam volledig tot leven toen ik die gekke garderobe aantrok die Mary Quigley zo briljant ontwierp." zei Helberg.

Volgens eerdere informatie van de setontwerper van de show, Ann Shea, mochten de cast en crew absoluut geen rekwisieten mee naar huis nemen. Warner Bros. deed er zelfs alles aan om dit te voorkomen, inclusief het plaatsen van microchips op sommige rekwisieten!

Herinnering


Kennelijk was de gesp niet gechipt en zo klein dat Helberg hem kon meenemen zodat hij altijd nog een herinnering heeft aan zijn tijd als Howard Wolowitz.

Bekijk op instagram



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen