search

Ons nieuws van dinsdag 10 oktober 2023

Deze controversiële aflevering van 'Friends' zorgde voor ophef achter de schermen: wel 31 miljoen kijkers
Series / Nieuws

Deze controversiële aflevering van 'Friends' zorgde voor ophef achter de schermen: wel 31 miljoen kijkers

De aflevering 'The One with the Lesbian Wedding' was destijds een gewaagde set van 'Friends'.

In de 11e aflevering van het tweede seizoen van Friends, die werd uitgezonden in 1996, nam de serie een gewaagde stap. De aflevering met de titel 'The One with the Lesbian Wedding' was namelijk potentieel controversieel en zorgde vooraf voor enige ophef bij de producenten.

In deze opmerkelijke aflevering trad de ex-vrouw van Ross, Carol Willick, in het huwelijk met partner Susan Bunch. De uitzending vond plaats op 18 januari 1996 en trok maar liefst 31 miljoen kijkers.

Gedoe


Natuurlijk bleef enige controverse niet uit. KJAC-TV in Port Arthur, Texas, en WLIO in Lima, Ohio, weigerden de aflevering simpelweg te vertonen vanwege hun religieuze en sociale overtuigingen.

Om mogelijke klachten op te vangen, had NBC, op de dag van de uitzending, 104 callservicemedewerkers ingezet, maar tot verbazing van velen ontvingen ze slechts twee telefoontjes gedurende de hele avond na de uitzending.

Niet de eerste


De gevreesde negatieve commentaren bleven dus grotendeels uit. Dit is wellicht te verklaren doordat Friends niet de eerste serie was die een homohuwelijk toonde, en de locatie van de gebeurtenis, New York, waar dergelijke huwelijken steeds gangbaarder werden, speelde ongetwijfeld ook een rol.



De aflevering draaide overigens niet hoofdzakelijk om Carol en Susan, maar eerder om Ross, die met zijn gevoelens van wrok ten opzichte van de nieuwe relatie van zijn ex-vrouw flink de aandacht opeiste.

Kijk de Friends-avonturen terug op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze scifi-film wist de originele hitserie compleet belachelijk te maken
Series / Featured

Deze scifi-film wist de originele hitserie compleet belachelijk te maken

De serie Thunderbirds is een stukje entertainmentgeschiedenis, maar de film uit 2004 is iets heel anders.

De tv-serie Thunderbirds kent iedereen wel. De originele serie verscheen in 1965 en kwam tot leven via elektronische poppen. Iedereen kent de kreet "5, 4, 3, 2, 1: Thunderbirds are go" wel. In 2004 kwam Hollywood met het minder briljante plan om er een film van te maken.

De originele reeks van Thunderbirds bestaat uit slechts twee seizoenen met 32 afleveringen. De poppen van bedenkers Gerry en Sylvia Anderson kregen de stemmen van onder meer Sylvia Anderson, Ray Barrett, Peter Dyneley en Christine Finn.

Thunderbirds


Naast de originele serie verschenen er ook twee films in dezelfde stijl, met Thunderbirds Are Go en Thunderbird 6 uit 1966 en 1968. In 2015 verschenen er drie compleet nieuwe afleveringen. Allemaal erg geliefd onder de vele fans.

De film Thunderbirds uit 2004 is dat zeker niet. De film van regisseur Jonathan Frakes en Universal Pictures kostte 57 miljoen dollar om te maken, maar bracht nog geen 30 miljoen wereldwijd op. Op de Tomatometer staat de film met onder meer Bill Paxton, Anthony Edwards, Sophia Myles en Ben Kingsley op slechts 19 procent.

Thunderbirds: de film


In Thunderbirds ontmoeten we astronaut Jeff Tracey. Hij heeft de taak om samen met zijn vier oudste zoons en hun vijf ongelooflijke voertuigen, de Thunderbirds, de wereld keer op keer te redden. Als het team wordt gevangen door hun aartsvijand, The Hood, is het aan de jongste zoon om zijn familie te redden.



Overigens verscheen er in 2004 ook een andere "Thunderbirds", namelijk Team America: World Police van Trey Parker. Geheel in stijl van de originele serie maken we in deze komedie kennis met de internationale politiemacht Team America. Deze film werd juist ijzersterk ontvangen.

Kijken


De Thunderbirds-film vind je op Pathé Thuis en je kijkt Team America: World Police op Google Play. De serie zul je waarschijnlijk moeten kopen op Dvd op Bol.com of Marktplaats.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Stakingen voorbij: Netflix zet grote vaart achter nieuwe seizoenen van deze 2 hitseries
Series / Nieuws

Stakingen voorbij: Netflix zet grote vaart achter nieuwe seizoenen van deze 2 hitseries

'Stranger Things' seizoen 2 en 'Wednesday' seizoen 2 krijgen topprioriteit van Netflix.

Na een staking van bijna vijf maanden is het droogleggen van Hollywood eindelijk (gedeeltelijk) voorbij. Nu de vakbondleden van de Writers Guild of America hun potloden weer hebben geslepen, heeft Netflix duidelijk gemaakt welke projecten er zo snel mogelijk moeten worden opgepakt: Stranger Things en Wednesday.

De stakingen van de Screen Actors Guild begonnen op 14 juli en duren nog steeds voort. Maar dat betekent niet dat de schrijvers vast in de pen kunnen klimmen om de scripts vast klaar te hebben liggen.

Prioriteit


Variety meldde dat in de aanloop van het opschorten van de SAG-staking de schrijvers van Netflix direct moesten beginnen met de scripts voor Stranger Things seizoen 5 (het slotseizoen van de serie) en het tweede seizoen van Wednesday.

Zeker bij tieneracteurs is tijdig filmen een absolute noodzaak, aangezien zij op een gegeven moment de rol letterlijk zijn ontgroeid en als volwassenen niet langer realistisch in de schoolbanken kunnen zitten.

HBO Max


Ook bij HBO Max is men enorm blij het werk weer op te kunnen pakken. Variety meldde dat de streamingdienst voornamelijk aandacht wil besteden aan het hervatten van hun grote series.



Hiertoe behoren The White Lotus, Euphoria en The Last of Us. House of the Dragon kon gelukkig al de opnamen voor het nieuwe seizoen afronden gedurende de stakingen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoe ziet Alyssa Milano, die in de jaren 90 heel wat jongens gek kreeg, er op dit moment uit?
Series / Featured

Hoe ziet Alyssa Milano, die in de jaren 90 heel wat jongens gek kreeg, er op dit moment uit?

Alyssa Milano was de dochter Samantha in Who's the Boss? en was daarna ook vaak op tv te zien.

Actrice Alyssa Milano was een bekend gezicht in de jaren 80 en 90. Ze speelde namelijk Samantha in de tv-serie Who's the Boss? alias De baas in huis? Het personage is de dochter van Tony Micelli, de rol van Tony Danza.

Toen Alyssa met de rol stopte, was ze zo'n 20 jaar en begon pas haar volwassen leven in Hollywood. Ze speelde in nog een aantal succesvolle series en dook af en toe op in films.

Grote series, kleine films


De nu 50-jarige Alyssa was na de acht seizoenen en 169 afleveringen van Who's the Boss? te zien in de hitseries Melrose Place en Charmed. Daarna dook ze op in series als My Name Is Earl en Insatiable en was ze een jurylid in Project Runway All Stars.

Wat betreft films valt het allemaal wat tegen. Ze speelde op jonge leeftijd naast Arnold Schwarzenegger in Commando en dook op in recentere films als Beverly Hills Chihuahua 2 en New Year's Eve. In 2022 had ze de hoofdrol in de Netflix-wraakfilm Brazen.

Privéleven


In 1999 trouwde Alyssa met Cinjun Tate, om nog hetzelfde jaar van het te scheiden. In 2009 trouwde ze opnieuw, dit keer met David Bugliari. Ze kregen samen een zoon en dochter. Hieronder een clip van Alyssa uit Melrose Place.



Alyssa was een van de eerste actrices die zich openlijk uitsprak tijdens de MeToo-beweging die startte in 2017. Sinds 2007 is ze een van de gezichten van PETA.

Instagram


Eerder keken we al naar Tiffani Thiessen (Kelly Kapowski in Saved by the Bell) en Jennie Garth (Kelly Taylor uit Beverly Hills, 90210) er tegenwoordig uitzien. Op de Instagram-pagina van Alyssa vind je heel veel foto's van de nu 50-jarige actrice.

Bekijk op instagram

Bekijk op instagram

Bekijk op instagram


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Simon Helberg jatte dit bijzondere voorwerp van de set van 'The Big Bang Theory'
Series / Nieuws

Simon Helberg jatte dit bijzondere voorwerp van de set van 'The Big Bang Theory'

Simom Helberg hield zich niet aan het protocol en jatte een rekwisiet van de set van 'The Big Bang Theory'.

The Big Bang Theory liep maar liefst 12 jaar, zowel de kijkers als de acteurs waren erg somber dat de serie tot een einde kwam. De acteurs wilden graag rekwisieten meenemen als herinnering aan de serie maar dat werd niet toegestaan.

Toch is het Simon Helberg, die Howard Wolowitz speelde, gelukt om een voorwerp dat hem nauw aan het hart lag mee te nemen. Howard had altijd kenmerkende strakke kleurrijke overhemden en zeer strakke broeken aan en Helberg besloot een gesp van zijn riem mee naar huis te nemen.

Nintendo


"Ik nam de Nintendo-controller-gesp mee die ik droeg in de pilot. Het is klein en onverwoestbaar en het betekent iets voor me. Het personage kwam volledig tot leven toen ik die gekke garderobe aantrok die Mary Quigley zo briljant ontwierp." zei Helberg.

Volgens eerdere informatie van de setontwerper van de show, Ann Shea, mochten de cast en crew absoluut geen rekwisieten mee naar huis nemen. Warner Bros. deed er zelfs alles aan om dit te voorkomen, inclusief het plaatsen van microchips op sommige rekwisieten!

Herinnering


Kennelijk was de gesp niet gechipt en zo klein dat Helberg hem kon meenemen zodat hij altijd nog een herinnering heeft aan zijn tijd als Howard Wolowitz.

Bekijk op instagram



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Videoland onthult Chantal Janzen in haar serie 'Eén grote familie'
Series / Trailer

Videoland onthult Chantal Janzen in haar serie 'Eén grote familie'

De actrice kwam zelf met het idee voor deze komische dramaserie over een samengesteld gezin.

Chantal Janzen komt met een actueel onderwerp, namelijk dat van samengestelde gezinnen. In deze nieuwe feelgood-serie speelt zij tevens een van de hoofdrollen.

Julia gaat, met haar drie kinderen, samenwonen met haar nieuwe partner Taco (Lykele Muus). Ook hij heeft drie kinderen uit een vorige relatie, en vanaf 14 oktober zijn hun belevenissen te zien.

Ervaring met samengesteld gezin


Janzen kreeg dit idee naar aanleiding van haar eigen samengestelde gezin. De actrice is moeder van twee kinderen en daarnaast stiefmoeder van de drie kinderen van haar partner.

Janzen gaf eerder aan trots te zijn op haar samengestelde gezin. Inmiddels maakt ze hier al zeventien jaar deel van uit. Tegen Nu.nl zei Janzen hierover: "Een samengesteld gezin komt voort uit iets pittigs: een scheiding of breuk uit een vorig gezin. Het levert irritaties op, maar ook mooie momenten".

Overige makers


De regie van de serie is in handen van Will Koopman, Reinier Smit (beiden bekend van Gooische Vrouwen) en Esther Nieuwkoop (Diepe Gronden).

Eén grote familie is vanaf 14 oktober te streamen op Videoland. Vanaf die dag is de serie ook wekelijks te bekijken op RTL4 om 21.30 u.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Gen V' fans in verwarring: Belangrijke scène zonder reden overgeslagen
Series / Nieuws

'Gen V' fans in verwarring: Belangrijke scène zonder reden overgeslagen

Gen V berooft fans van een spannende en mega belangrijke scène.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Gen V pakt langzaam maar zeker alle harten van The Boys fans in. De serie heeft ons al heel wat epische momenten opgeleverd, maar er is één ding dat echt veel beter had gekund.

Zonder al te veel spoilers te geven; aflevering 4 was complete chaos. Te midden van deze wervelwind is er één ding over het hoofd gezien: de ontsnapping van Emma en Sam.

Een belangrijke scène mist


In aflevering 3 sloop Emma de cel van Sam binnen en de twee hadden een emotioneel moment. Emma, die gekrompen was, probeerde Sam te helpen ontsnappen, maar tegen het eind van de aflevering ging het alarm af en stormden alle bewakers ineens binnen.

Fans hoopten dus op een epische ontsnappingscène van Emma en Sam, maar deze kregen ze niet. Aflevering 4 sloeg het interessantste gedeelte over, zonder enige uitleg over hoe Emma en Sam ontsnapt zijn.

Het verhaal is niet compleet


Door deze scène niet toe te voegen, voelt het verhaal van Emma en San niet compleet. Sterker nog, het voelt alsof we beroofd zijn van het belangrijkste moment.



Stream Gen V op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Sylvie uit 'Loki': Meer dan enkel een vrouwelijke versie van Loki, ze is geïnspireerd op Thor's liefde
Series / Nieuws

Sylvie uit 'Loki': Meer dan enkel een vrouwelijke versie van Loki, ze is geïnspireerd op Thor's liefde

Sylvie moet de vrouwelijke versie zijn van Loki, maar dat is ze stiekem helemaal niet.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Seizoen 2 van Loki is een grote traktatie voor elke Marvel-fan. We worden eindelijk herenigd met Loki, Mobius en Sylvie. Sylvie moet de vrouwelijke versie zijn van Loki, maar is eigenlijk geïnspireerd door een totaal ander Marvel-personage.

Het is de bedoeling dat Sylvie een alternatieve versie zou zijn van Loki, maar de twee verschillen best wel. En nee, dan hebben we het niet over hun geslacht.

Op wie is Sylvie geïnspireerd?


Op Reddit werd de vraag gesteld: is Sylvie bedoeld als de MCU-versie van Enchantress? Het antwoord is kort en simpel: Ja.

Enchantress uit de stripboeken heet eigenlijk Amora en is een Asgardiaanse tovenares die bekend staat om haar schoonheid en verleidelijke magie. Ze probeert vaak Thor’s hart te winnen, als bondgenoot of als vijand.

Nog complexer


Sylvie uit Loki is specifiek geïnspireerd op de Sylvie Lushton-versie van Enchantress. Deze Lushton-Sylvie was een normaal meisje, totdat ze ontdekte dat ze magische krachten had.



In Loki seizoen 1 worden de krachten van Sylvie zelfs een "betovering" genoemd. De Engelse benaming hiervoor is "enchantment", wat wel heel erg lijkt op Enchantress.

Te zien op Disney+


Stream Loki op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Volop bronnen voor nieuwe series: de perfecte scifi-boeken voor tv-adaptatie
Series / Nieuws

Volop bronnen voor nieuwe series: de perfecte scifi-boeken voor tv-adaptatie

Er is nog genoeg materiaal voor een vracht nieuwe sciencefictionseries.

Veel succesvolle tv-series van de afgelopen jaren zijn gebaseerd op sciencefictionboeken. We zagen onder andere The Expanse, The Man in the High Castle en The Handmaid's Tale.

Er staat ons nog veel te wachten op sciencefictiongebied. Denk bijvoorbeeld aan de aankomende Dune-spin-off en de Blade Runner-serie die in ontwikkeling is. Toch zijn er nog veel andere boeken die ook een goede serie zouden opleveren.

1984


De klassieker van George Orwell is eerder al eens verfilmd als serie, in 1954. Die versie is echter behoorlijk verouderd, en leek meer een gefilmd toneelstuk. Een nieuwe verfilming als serie zou de roman meer recht doen.

Dat geldt ook voor World War Z van Max Brooks. De verfilming met Brad Pitt was succesvol, maar had weinig gemeen met het boek. Het verhaal volgt een journalist die een verslag samenstelt van een zombie-apocalyps uit het verleden. Dat format zou beter werken als serie dan als film.

Rendezvous With Rama


Rama is een van de bekendste boeken van een van de bekendste sciencefictionschrijvers ooit: Arthur C. Clarke. De productiemaatschappij van Morgan Freeman probeert al jaren het boek te verfilmen. Zowel David Fincher als Denis Villeneuve zijn genoemd voor de regie.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 'Game of Thrones'-sterren verknalden het bijna voor zichzelf: blauw oog en "omkoping"
Series / Nieuws

Deze 'Game of Thrones'-sterren verknalden het bijna voor zichzelf: blauw oog en "omkoping"

Emilia Clarke en Kit Harrington verloren hun rol in 'Game of Thrones' bijna door deze povere audities.

Niemand kan zich toch voorstellen dat Emilia Clarke en Kit Harington niet hadden meegespeeld in Game of Thrones? Toch scheelde het niet veel want zij blunderden beiden flink tijdens hun audities

De populariteit van Game of Thrones scoorde natuurlijk voor een vliegende start van de carrières van Emilia Clarke, die Daenerys Targaryen speelde, en Kit Harington, die Jon Snow vertolkte.

Thee?


Clarke deed auditie en die was naar eigen zeggen wel heel pover. De jonge actrice bood het gezelschap in een soort poging tot omkoping wanhopig aan om thee voor hen te maken als ze de rol zou krijgen. Ze had al spijt van deze opmerking toen hij haar mond uit floepte. Kennelijk was het uiteindelijk allemaal toch voldoende om de rol te krijgen.

Bij Kit Harington was het veel erger. Een dag voor zijn auditie voor Game of Thrones raakte hij betrokken bij een gevecht in een McDonald's. Iemand beledigde zijn vriendin, en Harrington snelde naar haar toe om haar te beschermen. Dit leidde tot een vechtpartij en hij verscheen op de auditie met een flink blauw oog, hetgeen absoluut niet gewaardeerd werd.

Snow-achtig


De Game of Thrones kwamen uiteindelijk toch tot de conclusie dat een dergelijke actie juist heel erg Jon Snow-achtig was en kozen gelukkig toch voor Harrington.

Bekijk op instagram


Kijk Game of Thrones op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Loki' op Disney+: de indrukwekkende transformatie van superschurk naar superheld
Series / Nieuws

'Loki' op Disney+: de indrukwekkende transformatie van superschurk naar superheld

Het is een rol die inmiddels al 12 jaar gespeeld wordt, dus moet die wel ontwikkeld worden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Vorige week ging het tweede seizoen van Marvel's hitserie Loki in première op Disney+, en als er iemand een karakterontwikkeling heeft ondergaan is het wel die van het hoofdpersonage.

Door de jaren heen heeft de losbandige broer van Thor een transformatie ondergaan door zijn lot te aanschouwen en uiteindelijk het heldendom te omarmen, wat een reis vol hoogte- en dieptepunten markeert.

Logische verandering


In een interview vertelt Loki-producent Eric Martin hoe de gebeurtenissen uit het oeuvre van Thor en Loki en vooral het baanbrekende eerste seizoen van de serie impact hebben gehad op het personage. Hij vertelt:

"Seizoen 1, en vooral aflevering 1, heeft zijn brein door elkaar geschud. Aan het einde daarvan ziet hij zijn eigen dood. Hij realiseert zich zelfs dat de infinity stones nutteloos zijn op dit nieuwe niveau van dingen. Dus moest hij zich volledig resetten en erachter komen wie hij was."

Nieuwe gezichten


Een spannende toevoeging aan de cast van Loki dit seizoen is Ke Huy Quan. Als de geniale ingenieur O.B., wordt hem toegeschreven dat hij de ingewikkelde machines en technologie heeft ontwikkeld die de TVA aandrijven.



Kijk elke week een nieuwe aflevering van Loki op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 4 bingewaardige series zie je NU op Netflix
Series / Featured

Deze 4 bingewaardige series zie je NU op Netflix

Verzeker jezelf van een goede tijd met één van deze 4 steengoede series.

Het bingen lijkt hoogstpersoonlijk door Netflix te zijn geïntroduceerd, en hun catalogus staat vol met steengoede series die zeker het bingen waard zijn. Check gauw of je deze 4 topseries al hebt gezien, en zo niet, welke ervan je direct op gaat zetten.

BEEF | Netflix | 10 afleveringen



Een ongelukkig verkeersongeval haalt het slechtste naar boven bij alle betrokkenen, waaronder twee verkeersdeelnemers, een niet zo succesvolle ondernemer en een ontevreden ondernemer.



Lupin | Netflix | 2 seizoenen



Deze Franse misdaadserie draait om Assane Diop, een meesterdief die geïnspireerd is door het personage Arsène Lupin. Assane gebruikt zijn buitengewone vaardigheden om wraak te nemen op de rijke familie die zijn vader onrecht heeft aangedaan.



I Think You Should Leave with Tim Robinson | Netflix | 3 seizoenen



Deze absurde komische serie, gemaakt door en met Tim Robinson, biedt een reeks bizarre sketches en humoristische situaties. Geen enkele interactie lijkt te verlopen zoals die zou moeten, vaak tot groot vermaak van de kijkers.



Arcane | Netflix | 1 seizoen



Deze animatieserie, gebaseerd op het populaire videospel League of Legends, speelt zich af in de futuristische stad Piltover en de onderwereld van Zaun. De serie volgt de opkomst van twee jonge vrouwen, Vi en Jinx, in een wereld vol technologische wonderen en duistere magie.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'American Horror Stories' seizoen 3 belooft huiveringwekkende Halloween
Series / Trailer

'American Horror Stories' seizoen 3 belooft huiveringwekkende Halloween

In een enge teaser worden 4 akelige verhalen aangekondigd voor de komende Halloween.

Allemaal verzamelen voor nieuwe nachtmerries, want het nieuwe seizoen van American Horror Stories komt eraan. Onlangs bracht FX een nieuwe teaser uit van de anthologieserie, die snel te zien zal zijn in Nederland op Disney+.

De horrorserie American Horror Stories is een spin-off van de bekroonde anthologieserie American Horror Story van Ryan Murphy en Brad Falchuk. Elke aflevering biedt een nieuw horrorverhaal in de kenmerkende stijl van de originele serie.

Nieuw seizoen


Ook in het derde seizoen wordt deze succesformule herhaald en komen er vier nieuwe afleveringen uit met elk een eigen verhaal. Opmerkelijk is dat de soapster Lisa Rinna, bekend uit Days of Our Lives en Melrose Place, een hoofdrol speelt in een van de afleveringen.

Voor het nieuwe seizoen zijn Ryan Murphy, Brad Falchuk, Alexis Martin Woodall, Max Winkler, Manny Coto en Jon Robin Baitz betrokken als producenten.

Release


American Horror Stories seizoen 3 is vanaf 26 oktober te zien.



Bekijk nu de eerste twee seizoen van de horrorserie op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Deze langlopende scifi-serie eindigde met één van de meest gehate finales aller tijden

  2. 2. Mysterieuze sciencefictionserie heeft Netflix al bijna 6 weken in zijn greep: is het voldoende?

  3. 3. "Sherlock, ontmoet je gelijke": critici op Rotten Tomatoes zijn laaiend enthousiast over dit gloednieuwe moordmysterie

  4. 4. Met de beruchte 0% op Rotten Tomatoes is dit de slechtste Netflix-serie aller tijden

  5. 5. 18+ LEGO-set met bijna 1.400 steentjes beloont de nostalgische gevoelens helemaal

Bekijk alle artikelen