search
Disney+ komt met positieve update over de vervolgserie op geliefde Disneyfilm
Series / Nieuws

Disney+ komt met positieve update over de vervolgserie op geliefde Disneyfilm

De sequel-serie 'Tiana' stond lange tijd stil, maar nu eindelijk niet meer!

Een veelbelovende toekomst ligt in het verschiet voor de Disney Plus-serie Tiana. Het vervolg op de populaire animatiefilm The Princess and the Frog kan na een hoop vertraging eindelijk rekenen op een nieuwe creatieve kracht aan boord: Joyce Sherri.

Het oorspronkelijke plan van Disney+, aangekondigd in 2020, was om Tiana uit te brengen in 2023. Anika Noni Rose had bevestigd wederom terug te keren om haar rol als de charmante prinses Tiana opnieuw te vertolken. Helaas werd door verschillende factoren de serie uitgesteld tot 2024.

Goed nieuws


Maar de serie kan eindelijk weer rekenen op goed nieuws: sinds kort is Joyce Sherri betrokken om de regie in handen te nemen van het project.

Haar schrijftalent werd eerder bewezen in Mike Flanagan's Netflix-serie Midnight Mass. Verder heeft Sherri zichzelf als regisseur bewezen met de kortfilms Beauty, Forever, en The Family Romance.

De nieuwe serie


Wanneer in de serie Tiana, prinses van Maldonia, aan nieuwe avonturen begint, mengen zich echo's uit haar verleden in New Orleans met het heden.

Bekijk op instagram

Het belooft weer een magische zit te worden, en zeker met de toezegging dat de serie een even grote muzikale traktatie zal worden als de film.

Release


Tiana zal uitkomen in 2024 bij Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen