search
Balen: Om deze reden is er geen 'Flikken Rotterdam' op tv deze week
Series / Nieuws

Balen: Om deze reden is er geen 'Flikken Rotterdam' op tv deze week

De razend populaire politieserie moet plek maken voor iets heel veel groters.

Pech voor kijkers van Flikken Rotterdam, want zij moeten een weekje extra wachten op de volgende aflevering. De aflevering van vrijdag 13 oktober wordt uitgesteld en zal worden uitgezonden op 20 oktober. De oorzaak: voetbal.

In plaats van te kijken naar de Rotterdamse rechercheurs kunnen komende vrijdag televisiekijkers genieten van een interland. Het Nederlands Elftal speelt namelijk een EK-kwalificatiewedstrijd tegen Frankrijk.

Nederland-Frankrijk


Op het moment is Frankrijk de grote favoriet binnen de poule, waardoor er veel op het spel staat voor Oranje deze vrijdag.

Mocht het op verlies uitlopen, is het gelukkig nog niet afgelopen voor Oranje. Zelfs dan blijft een tweede plek in de poule haalbaar.

Zevende seizoen


Het nieuwe seizoen van Flikken Rotterdam is ondertussen in volle gang, en de spanning is om te snijden in de serie. Wie binnen het team heeft informatie doorgespeeld naar buiten? Wie van hen is niet te vertrouwen?

Bekijk op instagram

De AVROTROS kwam met het nieuws naar buiten via Instagram dat er deze week helaas geen uitzending van Flikken Rotterdam zal zijn. Het wordt die avond door de wedstrijd al spannend zat.

Hervatten


Vrijdag 13 oktober wordt vanaf 20:30 de wedstrijd tussen Nederland en Frankrijk uitgezonden. Op vrijdag 20 oktober zal Flikken Rotterdam weer worden hervat.Helaas is vooruitkijken via NPO Plus ook niet mogelijk.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen