search
'Gen V' is een ijzersterke spin-off van 'The Boys': komen er meer spin-off naar Prime Video?
Series / Nieuws

'Gen V' is een ijzersterke spin-off van 'The Boys': komen er meer spin-off naar Prime Video?

Als een serie eenmaal succes heeft, zijn de producenten er voor spin-offs als de kippen bij.

Als je één succes van Prime Video zou kunnen opnoemen, moet dat toch wel de hitserie The Boys zijn. Na drie succesvolle seizoenen is er inmiddels de spin-off Gen V, maar volgen er nu nog meer?

Eerder kwam ook al het geanimeerde The Boys Presents: Diabolical uit, maar met het verschijnen van de eerste live-action spin-off Gen V werden er een hoop nieuwe personages geïntroduceerd.

Reden genoeg voor spin-offs?


Met de komst van al die nieuwe personages zou je geneigd zijn te zeggen dat de producenten van tegenwoordig dit zoveel mogelijk willen uitmelken. Producent Pavun Shetty zegt er het volgende over:

"Ik denk dat het belangrijkste voor ons is dat we echt zorgvuldig en doordacht zijn over wat we hierna doen. We denken echt na over wat de volgende show zou kunnen zijn dat past bij alles, maar niet alleen een show is omwille van de show."

Creatief kritisch


Hoewel het niet is uitgesloten dat er in de toekomst nieuwe series kunnen verschijnen, is gelukkig de prioriteit van het team achter de franchise om het hoge kwaliteitsniveau te handhaven.



Voorlopig kan er nog genoeg genoten worden van alle afleveringen van The Boys en de real-life spin-off Gen V op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen