'The Boys' seizoen 3: Prime Video onthult hilarische bloopervideo van hun hitserie

Het kan ook wel eens misgaan bij een van Prime Video's grootste series.

Glenn Walsh, 03-09-2023 09:54

Binnenkort verschijnt het derde seizoen van Prime Video's hitserie The Boys op Blu-ray en DVD. Ter promotie daarvan komt Sony Pictures Television nu met een hilarische nieuwe video van alle bloopers.
Het derde seizoen was er een met veel hoogtepunten en waarin enorm veel gebeurde. De intensiteit van het seizoen bleek zoveel materiaal op te leveren dat een hilarische bloopercompilatie een logisch gevolg was.

Balans tussen humor en drama

The Boys is een serie die van zichzelf al speelt met de balans tussen de luchtige hilariteit en intense drama. Het is een parodie op de bekende verhalen uit het superheldengenre. In het derde seizoen bereikte dat een hoogtepunt.

Zo worstelde Homelander (Antony Starr) met de onthulling van zijn connectie met Stormfront (Aya Cash), terwijl Queen Maeve (Dominique McElligott) en Annie (Erin Moriarty) samen een front tegen haar vormden.

Bloopers werken altijd

In de Blu-ray en DVD-release zijn de bloopers en andere extra scènes toegevoegd, en is te bestellen vanaf 24 oktober. Terwijl er ook druk gewerkt wordt aan seizoen vier is inmiddels ook de spin-off Gen V in première gegaan.


Voorlopig genoeg The Boys-plezier te ontdekken dus. Kijk alle afleveringen op Prime Video.
Lees meer over: The Boys, Antony Starr, Aya Cash, Dominique McElligott, Erin Moriarty, Gen V, Amazon, Prime Video

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix