Onthult de 'Gen V'-trailer de nieuwste schurk in 'The Boys' seizoen 4?

De knallende trailer van de spin-off van 'The Boys' zou wel eens een hint kunnen bevatten.

Valeria Milić, 26-07-2023 12:39

In september kunnen we genieten van Gen V, waar op Godolkin University adolescente supes de begeleiding krijgen die ze nodig hebben. Dit klinkt geweldig, maar de vraag is welk addertje er onder het gras schuilt.
De universiteit wordt gerund door Vought wat niet bepaald vertrouwwekkend is. Daarnaast verschijnt niemand minder dan Victoria Neuman (Claudia Doumit) in de trailer. De anti-supe politicus zou wel eens een belangrijke rol kunnen spelen in het nieuwste seizoen van The Boys.

Opzet verhaallijn

Eerder was al bekend dat de spin-off naast nieuwe personages ook oude bekenden zal laten zien. De twee series hebben dus ook een connectie met elkaar. Victoria's betrekkingen met de universiteit kan met andere woorden haar verhaallijn voor seizoen 4 opzetten.

Strategie voor de lange termijn?

In The Boys werd bekend dat Victoria de ambitie heeft om vice president van de VS te worden. Daar zij zelf bepaalde krachten heeft is het mogelijk dat haar verschijning op Godolkin als dekmantel fungeert.

Het zou kunnen dat de politicus een langetermijn-strategie in gedachten heeft. Het verwerven van politieke macht enerzijds en het recruteren van jonge supes anderzijds zou hiermee onderdeel van een sinister plan kunnen zijn dat te zijner tijd in The Boys onthuld zal worden.

Kijk The Boys op Prime Video.
Lees meer over: The Boys, Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Dominique McElligott, Nicola Correia Damude

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Doctor Who'-ster had nog nooit van serie gehoord

'Doctor Who'-ster had nog nooit van serie gehoord

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in