search
'Game of Thrones'-ster Kit Harrington haatte de serie na deze aflevering
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-ster Kit Harrington haatte de serie na deze aflevering

Beroemdheid is zeker niet alles; voor Game of Thrones-ster Kit Harington was dit zelfs de oorzaak van zijn geestelijke gezondheidsproblemen.

De grote hoofdrolspeler uit Game of Thrones was niet altijd even blij met de serie. Eén plottwist zorgde er zelfs voor dat Kit Harington de geliefde serie ging haten.

Kit Harington speelde seizoenen lang de iconische Jon Snow, maar alles heeft een prijs. De serie zorgde ervoor dat Harington last kreeg van zijn geestelijke gezondheid en Game of Thrones werd hierdoor een duistere periode voor de acteur.

De problemen van Harington


De acteur liet in een interview met Sirius XM weten dat hij "een aantal geestelijke gezondheidsproblemen had tijdens het einde van Game of Thrones". Harington is ervan overtuigd dat dit komt door de focus van de serie.

De dood en terugkeer van zijn personage Jon Snow zorgde ervoor dat er veel druk kwam te staan op de getalenteerde acteur. Volgens hemzelf was dit dan ook zijn "donkerste periode".

Heel veel druk


Het kan voor acteurs soms behoorlijk eng zijn om de focus te zijn van een serie. Harington had veel last van het idee dat hij de "cliffhanger" werd, waardoor deze hele periode "verdomd angstaanjagend" was voor hem.



Game of Thrones is te zien op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen