search
Deze 'Game of Thrones'-sterren verknalden het bijna voor zichzelf: blauw oog en "omkoping"
Series / Nieuws

Deze 'Game of Thrones'-sterren verknalden het bijna voor zichzelf: blauw oog en "omkoping"

Emilia Clarke en Kit Harrington verloren hun rol in 'Game of Thrones' bijna door deze povere audities.

Niemand kan zich toch voorstellen dat Emilia Clarke en Kit Harington niet hadden meegespeeld in Game of Thrones? Toch scheelde het niet veel want zij blunderden beiden flink tijdens hun audities

De populariteit van Game of Thrones scoorde natuurlijk voor een vliegende start van de carrières van Emilia Clarke, die Daenerys Targaryen speelde, en Kit Harington, die Jon Snow vertolkte.

Thee?


Clarke deed auditie en die was naar eigen zeggen wel heel pover. De jonge actrice bood het gezelschap in een soort poging tot omkoping wanhopig aan om thee voor hen te maken als ze de rol zou krijgen. Ze had al spijt van deze opmerking toen hij haar mond uit floepte. Kennelijk was het uiteindelijk allemaal toch voldoende om de rol te krijgen.

Bij Kit Harington was het veel erger. Een dag voor zijn auditie voor Game of Thrones raakte hij betrokken bij een gevecht in een McDonald's. Iemand beledigde zijn vriendin, en Harrington snelde naar haar toe om haar te beschermen. Dit leidde tot een vechtpartij en hij verscheen op de auditie met een flink blauw oog, hetgeen absoluut niet gewaardeerd werd.

Snow-achtig


De Game of Thrones kwamen uiteindelijk toch tot de conclusie dat een dergelijke actie juist heel erg Jon Snow-achtig was en kozen gelukkig toch voor Harrington.

Bekijk op instagram


Kijk Game of Thrones op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen