Frank Whaley gecast in Marvels 'Luke Cage'

Frank Whaley gecast in Marvels 'Luke Cage'

Whaley was eerder te zien in series zoals Under the Dome.

Zilko Tarici, 11 september 2015 om 08:00

De casting van Marvels Luke Cage gaat gestaag verder; Deadline heeft vandaag namelijk aangekondigd dat Frank Whaley (Under the Dome) de rol van rechercheur Rafael Scarfe zal spelen in de Netflix-serie.
'Rafe' Scarfe, een luitenant in de strips, werd bedacht door Chris Claremont en Pat Broderick en maakte zijn debuut in Marvels Premiere #23. Scarfe was de voormalige politie-partner van Misty Knight en bleek later een onmisbare aanwinst voor Luke Cage en andere 'Heroes for Hire'.

Mike Colter speelt in de serie de rol van Cage, een man die onterecht ergens van wordt beschuldigd en door een gesaboteerd experiment superkrachten krijgt. Wanneer Cage de gevangenis ontsnapt, wordt hij een superheld die ingehuurd kan worden om misdaden op te lossen.

Cheo Hodari Coker (Notorious) zal fungeren als uitvoerend producent en showrunner van Luke Cage, Coker schrijft daarnaast ook de eerste twee afleveringen van de serie, die Netflix in 2016 beschikbaar zal stellen.

Bron: Comingsoon

Lees meer over: luke cage, theo rossi, sons of anarchy, mike colter, rosario dawson, daredevil, mahershala ali, house of cards, frank whaley

Informatie over de serie: Luke Cage

Populair nieuws