Crossover DC-films en series welkom

Crossover DC-films en series welkom

En jullie zien vooral graag Batman in de series.

Jim Pedd, 11 september 2015 om 10:10

Vorige week vroegen we jullie naar een crossover tussen het DC-filmuniversum en de televisieseries die rond DC-personages gemaakt worden. Meer dan de helft van jullie (53%) gaf aan graag een crossover te zien gebeuren. 38% stemde voor de optie ‘nee’ en de rest van de mensen had voorwaarden.
Of een crossover mag plaatsvinden, lijkt er voor jullie vooral vanaf te hangen, welke acteur dan de overstap maakt. Zo is voor Starbass Stephen Amell van Arrow niet welkom in de DC-films. Tegelijk stelt Danieljackson het juist jammer te vinden dat Grant Gustins Barry Allen niet de overstap naar de films mag maken en beperkt blijft tot het kleine scherm.

De filmpersonages lijken verder wel welkom te zijn in de series, hoewel Ezra Miller het minst verwelkomd wordt. In plaats daarvan is Ben Afflecks Batman bovenal welkom, want hij kreeg 52% van de stemmen. Daarna zijn de stemmen erg verdeeld: Aquaman kreeg 14% van de stemmen en Superman 11%.

Welke DC-held moet naar televisie?
Batman (Ben Affleck - 52%
Aquaman (Jason Momoa) - 14%
Superman (Henry Cavill) - 11%
Cyborg (Ray Fisher) - 10%
Wonder Woman (Gal Gadot) - 10%
The Flash (Ezra Miller) - 2%

Lees meer over: uitslag poll, dc, dc comics, helden, films, series, crossover, arrow, the flash, batman, ben affleck, batman v superman, batman, superman, aquaman, marvel

Populair nieuws