search
Goed nieuws voor 'Suits': er komt meer aan!
Series / Nieuws

Goed nieuws voor 'Suits': er komt meer aan!

Na het succes op Netflix keert de serie terug in een soort van nieuw jasje.

In 2019 eindigde na negen seizoenen de succesvolle serie Suits van de Amerikaanse zender USA Network. Al geruime tijd is er de vraag of er nog een vervolg of spin-off komt, en nu is de kogel door de kerk.

De originele serie is niet alleen bekend om de twee hoofdpersonages Mike Ross (Patrick J. Adams) en Harvey Specter (Gabriel Macht), maar ook Rachel Elizabeth Zane van Meghan Markle drukte zeven seizoenen lang een stempel op Suits.

Nieuw jasje


Volgens Deadline werkt NBCUniversal nu met seriebedenker Aaron Korsh aan een "offshoot" van de originele serie. De serie zou volgens Deadline hoog op de agenda van de studio staan.

De nieuwe serie wordt geen reboot of vervolg, maar het wordt ook geen spin-off. De serie zou nieuwe personages gaan introduceren die leven in hetzelfde universum als Suits. Het lijkt er verdacht veel op dat we straks een serie hebben met een titels als Suits: Los Angeles of Suits: Texas.

Succes


De originele serie groeide dit jaar uit tot een grote hit nadat deze in onder meer de States op Netflix verscheen. Ook in Nederland kun je de negen seizoenen van Suits kijken op Netflix.In 2019 verscheen overigens al de spin-off Pearson, die gaat over het personage Jessica Pearson van actrice Gina Torres. Die spin-off werd echter al na één seizoen geannuleerd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen