search
'Gen V' slacht meteen groot personage af: hartverscheurende oorzaak
Series / Nieuws

'Gen V' slacht meteen groot personage af: hartverscheurende oorzaak

Niemand had de dood van dit personage verwacht, maar de oorzaak is nog hartverscheurender.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De eerste aflevering van Gen V zorgde voor veel spektakel en shock. Fans waren enthousiast om Patrick Schwarzenegger te zien als Luke Riordan, beter bekend als Golden Boy. Iedereen dacht dat hij een belangrijk personage was, maar toen gebeurde het onverwachte.

De hele aflevering lang leed Luke aan visioenen van zijn vermoedelijk overleden broer Sam. Hij vermoordt professor Brinkerhoff, die wist dat Sam nog leefde, maar vervolgens pleegt de Golden Boy zelfmoord.

Een hartverscheurend moment


Meteen werd vermoed dat Cate (Maddie Philips) bij deze zelfmoord betrokken was, aangezien ze mensen kan beïnvloeden door hen aan te raken. In aflevering 5 lijkt het even dat iemand anders verantwoordelijk was, maar dan wordt inderdaad het verschrikkelijke bevestigd.

Cate werkte samen met Dean Indira Shetty en beïnvloedde Luke om te vergeten dat zijn broer nog leefde. Het is nog niet expliciteit gezegd dat ze Golden Boy zelfmoord heeft laten plegen, maar haar acties hebben zeker een rol gehad.

Nog erger


Het wordt allemaal nog triester toen duidelijk werd dat Cate moeite had met het liegen tegen en het manipuleren van haar vrienden. Het is dus onwaarschijnlijk dat ze er rechtstreeks voor gezorgd heeft dat Luke zelfmoord pleegde.



Stream Gen V op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen