Nieuwe schurken in trailer 'The Flash'

Nieuwe schurken in trailer The Flash

Waarom proberen zoveel schurken Barry Allen te doden?

Jim Pedd, 11 september 2015 14:31


"Waarom wilde je me doden?" vraagt Barry Allen (Grant Gustin) aan het begin van bovenstaande nieuwe trailer voor The Flash. Hierin leren we meer over de rol van Zoom (Tony Todd) in het tweede seizoen van de serie en hoe hij zijn best doet om Barry te doden. We leren een reeks schurken kennen en zien natuurlijk ook de tweede Flash, die uit een ander universum komt, Jay Garrick (Teddy Sears).

Nu Barry Allens aartsvijand Eobard Thawne (a.k.a. Reverse Flash) verslagen is, moet Team Flash de gigantische singulariteit zien te stoppen, die boven Central City zweeft. Bewapend met het hard van een held en de mogelijkheid supersnel te bewegen, rent Barry naar het hart van de singulariteit, maar kan hij zijn stad redden van de verwoesting?

Vast wel, maar niet zonder gevolgen. De trailer laat immers zien dat er nu een poort naar een ander universum geopend was en dat de boel compleet mis gaat. In oktober kunnen we weer genieten van nieuwe afleveringen.

Lees meer over: The flash, the cw, seizoen 2, trailer, barry allen, grant guwstin, tony todd, zoom, jay garrick, teddy sears

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws