search
Mysterieuze thrillerserie raakt gevoelige snaar bij publiek en pakt Netflix top 10-positie
Series / Nieuws

Mysterieuze thrillerserie raakt gevoelige snaar bij publiek en pakt Netflix top 10-positie

De Mexicaanse thriller 'Pacto De Silencio' scoort uitstekend in haar eerste dagen op Netflix.

De spannende Mexicaanse thriller Pacto De Silencio of in het Engels Pact of Silence heeft een zeer goede start op Netflix. De serie is nog maar pas te zien maar behoort gelijk tot de 10 meest bekeken series van de streamingsdienst.

In de serie wordt het verhaal van Brenda, gespeeld door Camila Valero, langzaam maar zeker ontrafeld. Brenda, een influencer met meer dan 10 miljoen volgers, heeft een duistere geschiedenis. Ze werd als baby achtergelaten en is vastberaden om haar biologische moeder te vinden. De enige aanwijzing die ze heeft, is dat haar moeder een tiener was die op een kostschool verbleef op het moment van haar geboorte.

Wraak


De directrice van de kostschool kwam al snel achter de zwangerschap van Brenda's moeder en hielp haar van de baby af. Nu, jaren later, is Brenda vastbesloten om wraak te nemen.

Brenda ontdekt dat één van de vier tieners die destijds op de kostschool verbleven, waarschijnlijk haar moeder is. Brenda besluit in het leven van de vier vrouwen te infiltreren om te achterhalen wie haar moeder is.

Kijken


De serie is soap-achtig maar heeft ook de nodige spannende thriller-elementen in zich. Kijk de serie nu op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen