search
Meesterlijke en lugubere dramaserie heeft Netflix-kijker totaal in de greep en stormt top 10 binnen
Series / Nieuws

Meesterlijke en lugubere dramaserie heeft Netflix-kijker totaal in de greep en stormt top 10 binnen

De serie 'The Fall of the House of Usher' scoort uitstekend op Netflix.

De nieuwe serie The Fall of the House of Usher maakt een indrukwekkend debuut op Netflix. De serie is nog maar net te streamen maar behoort gelijk al tot de top 10 van de meest bekeken series van de streamingsdienst.

De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek dat is geschreven door Edgar Allan Poe. De serie volgt de gewetenloze eigenaars van een succesvol farmaceutisch bedrijf, de tweeling Roderick (gespeeld door Bruce Greenwood) en Madeline Usher (gespeeld door Mary McDonnell) terwijl zij geconfronteerd worden met hun verleden.

Mysterieuze dame


Vanaf het moment dat de mysterieuze vrouw in hun leven verschijnt (gespeeld door Carla Gugino) beginnen hun erfgenamen op mysterieuze wijze één voor één te sterven.

De serie wordt door Netflix verkocht als horror, terwijl er slechts af en toe wat elementen van het genre in zitten. Wij beschouwen het eerder als een spannend mysterie met de nodige bloederige elementen erin.

Kijken


De serie is door onze recensent beloond met 4 sterren, wij raden jullie dus aan deze serie snel te gaan kijken. Kijk de serie hier op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen