search
'Game of Thrones'-ster zag de wereldberoemde serie als "redelijk klein"
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-ster zag de wereldberoemde serie als "redelijk klein"

"Klein" is zeker niet het woord dat wij zouden gebruiken om Game of Thrones te omschrijven...

Bijna iedereen is het erover eens dat Game of Thrones één van de grootste series is. De meest loyale luitenant van Daenerys Targaryen, Gray Worm, heeft hier een andere mening over.

Game of Thrones groeide redelijk onverwacht, maar heel erg snel uit tot een internationaal cultureel fenomeen en heeft de carrières van heel veel acteurs gestimuleerd. Jacob Anderson (Gray Worm) kijkt echter heel anders tegen de serie aan.

Een kleine serie


Jacob Anderson liet weten dat hij het internationale succes van Game of Thrones nooit heeft gesnapt. Voor hem was de serie enkel één van zijn verschillende projecten.

Hij legde uit dat de serie voor hem nooit groot gevoeld heeft, omdat "de manier waarop de serie is gemaakt redelijk klein aanvoelde". En hier heeft hij wel een punt.

Het maakproces


In tegenstelling tot veel van zijn collega’s had Anderson weinig contact met de andere acteurs. Voor hem bestond Game of Thrones uit Emilia Clarke, Nathalie Emmanuel, Peter Dinklage, Conleth Hill en hemzelf. Pas toen hij de volledige aflevering te zien kreeg, besefte hij hoe groot de serie werkelijk is.



Game of Thrones is te streamen op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen