De showrunner van 'The Office' reageert op de geruchten: komt er een reboot?

Is er eindelijk een duidelijk antwoord op de grote vraag of er een reboot komt van The Office?

Adrienne Koolen, 18-10-2023 14:46

Jaren geleden was er ineens een explosie aan populariteit voor The Office en fans willen nog steeds een vervolg op het grappige verhaal. Eerder deze maand waren er geruchten voor een The Office-reboot waar maker Greg Daniels op gereageerd heeft.
Nadat de WGA-stakingen officieel geëindigd waren, kon Daniels niet meer om het gerucht van de reboot heen en heeft hij ze meteen aangepakt met een verklaring.

Komt er een reboot?

Er is al eerdere keren gevraagd over een mogelijke reboot en de eerste keer zei Daniels dat het "niet onmogelijk" is. Nu heeft hij laten weten dat hij het huidige gerucht heel erg "speculatief" vindt. Ondanks dat vindt hij het "best cool"{/i] dat het gerucht ineens opkwam door één regel in een Puck-stuk.

Daniels gaf aan dat hij de fans niet wil teleurstellen. Hij ziet het feit dat veel mensen na de seizoensfinale meteen weer opnieuw de serie gaan kijken een goed teken. Hij is dan ook blij met hoe ze [i]The Office
hebben kunnen beëindigen.

Is er een kans?

De maker bleef, zoals altijd, redelijk vaag over de mogelijkheden. Wel liet hij weten dat "als er iets aan te kondigen valt, [hij] het zeker bekend zal maken". Dit klinkt zeker niet negatief, dus hopelijk is er over een tijdje een nieuw bericht vanuit Daniels over de reboot.


The Office is te streamen op Netflix.
Lees meer over: The Office, Steve Carell, Foxcatcher, John Krasinski, Jenna Fischer, Dwight, Rainn Wilson, Leslie David Baker

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Domper voor geliefde
scifi-serie

Domper voor geliefde scifi-serie

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader