search
Netflix cancelt weer een grote serie
Series / Nieuws

Netflix cancelt weer een grote serie

De serie 'Elite' plakt er nog een achtste seizoen aan en wordt daarna stopgezet.

Netflix's serie Elite nadert zijn einde. De première van het zevende seizoen is aanstaande en er komt zelfs nog een achtste, maar daarna is het over met de tienerpret.

In juli werd Elite al verlengd voor een achtste seizoen, dat momenteel in productie is, maar destijds werd er geen melding gemaakt van het feit dat het het laatste seizoen zou zijn. De bedenker van de serie, Carlos Montero, bevestigde tijdens de persconferentie voor het zevende seizoen dat het achtste seizoen het laatste zal zijn.

Cancel


"We zijn bezig met het opnemen van het achtste seizoen, dat het laatste seizoen van Élite zal zijn" zei Montero. "We eindigen op een hoogtepunt. Netflix en ik vonden dat het tijd was om te eindigen. Ik zeg dit met spijt, want het zijn enkele ongelooflijke jaren geweest waarin ik geweldige acteurs heb ontmoet, we hebben met alle regisseurs kunnen werken waarmee we wilden werken en we hebben de luxe gehad om Maribel de laatste twee seizoenen bij ons te hebben.

Elite is een Spaanse serie en wordt uitgezonden sinds 2018. De serie speelt zich af op een middelbare school. Het tienerdrama draait om de relaties tussen drie kinderen uit de arbeidersklasse die zijn ingeschreven op een elitaire school

Einde in zicht


Het einde van Elite nadert dus rap, maar de fans kunnen eerst nog genieten van het zevende en achtste seizoen voordat de serie definitief afscheid neemt.

Bekijk op instagram


Kijk de serie hier op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen