search
Populair personage uit 'Élite' maakt comeback: Ontdek wie het is!
Series / Nieuws

Populair personage uit 'Élite' maakt comeback: Ontdek wie het is!

Ze is een hele tijd niet meer gezien geweest in 'Élite', maar deze actrice keert nu terug voor haar rol.

Netflix heeft officieel de Spaanse serie Élite vernieuwd voor het achtste seizoen, en we kunnen een bekend gezicht uit eerdere seizoenen terugverwachten.

De tienerserie is vanaf 2018 te zien en het verhaal volgt tieners uit verschillende sociale klassen die naar een chique privéschool gaan met rijke en machtige leerlingen. Ze belanden in een wereld vol drama, romantiek en duistere geheimen.

Nadia is back


Het zevende seizoen van Élite is vanaf 20 oktober te streamen op Netflix, maar de serie heeft ondertussen nog meer goed nieuws ontvangen.



Mina El Hammani keert namelijk terug voor haar rol als Nadia in seizoen 8, dat naar verwachting begin augustus van dit jaar in productie gaat.

Comeback


Ze was in de eerste drie seizoenen al te zien als een van de drie overstapstudenten, maar het is nog niet duidelijk in hoeveel afleveringen ze zal verschijnen in seizoen 8.

Daarnaast kunnen we ook een paar nieuwe gezichten verwachten in het achtste seizoen, zoals Ane Rot en Nuno Gallego. Ze zijn vooral bekend door hun rollen in Killer Book Club en UPA Next.



Steam alle seizoenen van Élite op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen