search
 Prijzen Netflix stijgen opnieuw: enkele euro's per maand meer
Series / Nieuws

Prijzen Netflix stijgen opnieuw: enkele euro's per maand meer

De prijsstijging van alle abonnementen zal de komende tijd ingevoerd worden.

Netflix gooide eerder in oktober 2021 de prijzen omhoog. Daarnaast zijn er sinds ongeveer een half jaar kosten verbonden aan het delen van je abonnement, en nu komt er een nieuwe prijsverhoging aan.

De prijzen voor Frankrijk zijn onlangs bekendgemaakt, waardoor een inschatting gemaakt kan worden voor Nederland. Het is nog niet precies bekend wanneer de nieuwe prijzen in Nederland in zullen gaan.

Schatting


De huidige prijzen in Nederland zijn als volgt: voor een Basic-abonnement betaal je € 7,99 per maand. Voor een Standaard-abonnement betaal je € 11,99, en een Premium-abonnement kost € 15,99.

Op basis van de Franse prijsverhoging is er een schatting gemaakt wat betreft de nieuwe tarieven. De verwachting is dat voor Basic € 10,99 in rekening gebracht gaat worden. Voor Standaard is de verwachting € 13,99 per maand, en een Premium-abonnement zal maandelijks rond de € 19,99 gaan kosten.

Wanneer gaat het in?


Netflix heeft nog geen officiële aankondiging gedaan wat betreft de startdatum. We houden jullie uiteraard op de hoogte.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen