search
'The Boys'-spin-off 'Gen V' is nog niet geëindigd: Prime Video komt met nieuws over seizoen 2
Series / Nieuws

'The Boys'-spin-off 'Gen V' is nog niet geëindigd: Prime Video komt met nieuws over seizoen 2

Ook de spin-off blijkt voor Amazon's streamingdienst een enorme hit te zijn.

Na drie succesvolle seizoenen van The Boys kwam Prime Video vorige maand met de spin-off Gen V. Goed nieuws voor alle fans van de nieuwe serie: het krijgt van de streamingdienst een 2e seizoen.


De serie ging eind september in première en is dus nog niet eens door het eerste seizoen heen. De officiële aankondiging voor seizoen 2 komt dan ook terwijl de laatste drie afleveringen van seizoen één binnenkort online worden gezet.

Het universum breidt uit


Hoofd televisie bij Amazon MGM Studios, Vernon Sanders, deed de aankondiging met het nodige enthousiasme. Hij wist tijdens de eerste gesprekken met de makers Michele Fazekas, Tara Butters, Evan Goldberg en Seth Rogen al dat het een hit zou worden.

Hij vertelt: "De uitbreiding van het universum van 'The Boys' met een serie zo gedurfd als 'Gen V' is een ongelooflijke reis geweest voor ons en onze geweldige partners bij Sony." De serie is in meer dan 130 landen op de eerste plaats beland.

Superhelden in opleiding


Gen V is de eerste live-action spin-off van The Boys, de populaire Prime Video-serie gebaseerd op de Dynamite Comics-serie. De serie speelt zich af in de duivelse wereld van The Boys, op de superheldenuniversiteit Godolkin University.Kijk elke week een nieuwe aflevering van Gen V op Prime Video.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen