search
Netflix komt deze week met 8 nieuwe afleveringen waaronder het indrukwekkende 'Life on Our Planet'
Series / Nieuws

Netflix komt deze week met 8 nieuwe afleveringen waaronder het indrukwekkende 'Life on Our Planet'

Het is een week vol internationale actie, hilarische animatie en indrukwekkende documentaires.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.



Get Gotti (seizoen 1)



Verschijnt op: Dinsdag 24 oktober
Genre: Documentaire / Misdaad
Kijk op: Netflix

Synopsis: Deze docuserie van de makers van 'Fear City' volgt de strijd van de FBI om de beruchte maffiabaas John Gotti op te pakken, en belicht beide kanten van het verhaal.





Life on Our Planet (seizoen 1)



Verschijnt op: Woensdag 25 oktober
Genre: Documentaire
Kijk op: Netflix

Synopsis: De buitengewone reis van het leven om te veroveren, zich aan te passen en te overleven op aarde gedurende miljarden jaren komt tot leven in deze baanbrekende documentaireserie.





Tore (seizoen 1)



Verschijnt op: Vrijdag 27 oktober
Genre: Komedie / Drama
Kijk op: Netflix

Synopsis: Na de dood van de belangrijkste persoon in zijn leven stort een onvolwassen, doelloze 27-jarige zich in een onbekende wereld vol seks en drugs, en leert zo zichzelf kennen.





Overige series nieuw op Netflix



Hieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

24 oktober: Adventure Time (seizoen 1 - aflevering 1) - Animatie / Actie / Avontuur - Finn en zijn magische hond, Jake, maken een aantal surrealistische avonturen mee op hun reis door het land van Ooo.

25 oktober: Absolutni debiutanci (seizoen 1) - Drama / Romantiek - Twee jeugdvrienden die van hun laatste zomer aan zee genieten terwijl ze zich voorbereiden op de filmschool, ontmoeten een aspirant-atleet die onbekende verlangens aanwakkert.

26 oktober: Baby Animal Cam (seizoen 1 - aflevering 3) - Documentaire - Bekijk de dagelijkse routines, eigenaardige gewoonten en knusse habitats van verschillende babydieren in Cleveland Metroparks. Live-event in het Engels.

28 & 29 oktober: Strong Girl Nam-soon (seizoen 1 - aflevering 7-8) - Actie / Komedie / Misdaad - Een jonge vrouw met superkracht gaat naar Korea om haar biologische familie te vinden, maar raakt betrokken bij een drugszaak die haar krachten op de proef zou kunnen stellen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen