search
Apple TV+ luidt in 'Monarch: Legacy of Monster' een nieuw tijdperk voor Godzilla in
Series / Nieuws

Apple TV+ luidt in 'Monarch: Legacy of Monster' een nieuw tijdperk voor Godzilla in

De streamingdienst heeft een serie gemaakt dat in de bioscopen niet zou misstaan.

Streamingdienst Apple TV+ komt binnenkort met de spannende nieuwe serie Monarch: Legacy of Monsters. Het belooft een frisse wind in de legendarische en omvangrijke Godzilla-saga te worden.


Uitvoerend producenten Chris Black en Matt Fraction hebben samen met een sterrencast, waaronder het dynamische duo Kurt Russell en Wyatt Russell, een verhaal gecreëerd dat fier overeind blijft staan in een wereld gedomineerd door kolossale wezens.

Godzilla en de titanen


Monarch: Legacy of Monsters speelt zich af in een wereld die nog herstellende is van de vernietigende gevechten van Godzilla en andere monsters. Daarnaast worden in de serie meerdere tijdlijnen benaderd.

Zo wordt er diep in de jaren 50 gedoken, waarin de oorsprong van de Monarch-organisatie en haar eerste ontmoetingen met de Massive Unidentified Terrestrial Organisms (MUTO's) worden verkend, afgewisseld met een verhaal in het heden.

Van het grote naar het kleine scherm


Met de komst van de succesvolle film Godzilla (2014) werd een nieuwe universum gelanceerd die inmiddels uit vier films bestaat, een vijfde film in de planning, en nu de gloednieuwe serie op Apple TV+.



Kijk vanaf 17 november naar het nieuwe Monarch: Legacy of Monsters op Apple TV+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen