search
Spannende truecrimeserie 'Een Moord Kost Meer Levens' gaat Videoland flink opschudden
Series / Trailer

Spannende truecrimeserie 'Een Moord Kost Meer Levens' gaat Videoland flink opschudden

In de Videoland-serie zie je onder andere Chris Peters, Jacob Derwig en Monic Hendrickx.

Met een spannende teaser kondigt Videoland aan dat hun nieuwste Videoland Original er bijna aan komt. In Een Moord Kost Meer Levens komt het non-fictieboek van Peter R. de Vries tot leven over het tragische en gewelddadige lot van de familie Spruit.

Het boek van Peter R. de Vries komt uit 1994, en is pas na zijn gruwelijke liquidatie op dinsdag 6 juli 2021 verfilmd. Het verhaal gaat de familie Spruit, en de gevolgen van een heftige misdaad van de vader.

Plot


De originele synopsis van het boek luidde: "Als zijn vader wordt gearresteerd voor de geruchtmakende moorden op twee kinderen is Paul Spruit nog een puber. Het gezin weet niets van de misdaden van de vader. Als alles aan het licht komt is voor het gezin Spruit geen normaal leven meer mogelijk."

De synopsis sluit af: "Pauls moeder haalt ten einde raad haar ex-man in huis. Deze is gewelddadig. Omdat aangiftes niets uithalen neemt Paul het recht in eigen hand: in blinde woede steekt hij zijn stiefvader dood. De daden van Pauls vader blijven hem achtervolgen. Paul probeert zijn moeder en zus te beschermen, maar dat lijkt bijna onmogelijk. Het gehele gezin Spruit lijkt beschadigd door het voorval uit het verleden."

Cast


De hoofdrollen zijn weggelegd voor Chris Peters in de rol van hoofdpersoon Paul Spruit, de zoon van de familie. Vader Gerard Spruit wordt vertolkt door Jacob Derwig.



In de serie speelt Monic Hendrickx Gré, de moeder van Paul Spruit. Melody Klaver is te zien als Brigit, zijn zus. Martijn Fischer speelt zijn stiefvader Frankot. Erik de Vogel komt voorbij als rechercheur Kramer, die de zaak onderzoekt.

Release


Een Moord Kost Meer Levens is vanaf 14 november te zien bij Videoland.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen