search
Iedereen kan geheim agent zijn in trailer '007: Road to a Million' van Prime Video
Series / Trailer

Iedereen kan geheim agent zijn in trailer '007: Road to a Million' van Prime Video

Duo's strijden met elkaar om de eer én een aanzienlijk geldbedrag van 1 miljoen pond.

Voor de allereerste keer wordt er een spelshow uitgebracht, waarin iedereen een geheim agent kan zijn. In 007: Road to a Million nemen deelnemers het tegen elkaar op in allerlei uitdagingen en krachtproeven, geïnspireerd door de avonturen 's wereld meest bekende spion, James Bond.

Men zet vaart achter de productie van de spelshow; de casting van het tweede seizoen is alweer even bezig. De eigenaren van de James Bond-franchise, Barbara Broccoli en Michael G. Wilson, hebben zo te merken een carrièreswitch voor Bond voor ogen naar televisie.

Concept


In de spelshow zal Brian Cox optreden als The Controller, ofwel het meesterbrein achter alle opdrachten. Hij legt alle deelnemers op wat ze moeten doen en wat hun vragen zijn.

De deelnemers zijn ingedeeld in duo's en moeten een verscheidenheid aan uitdagende opdrachten en uitdagingen zien op te lossen om door te gaan naar de volgende ronde.

Prijsgeld


Door The Controller zijn er tien vragen over de hele wereld verstopt voor elk paar deelnemers, die met elkaar strijden om 1 miljoen pond.



Elke vraag is een steeds hoger geldbedrag waard. Als het duo de vraag goed beantwoordt, hebben ze het geld bemachtigd en gaan ze door naar de volgende vraag. Maar als ze het fout hebben, is hun reis direct beëindigd.

Release


007: Road to a Million is vanaf 10 november te zien op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen