search
Deze intelligente en psychologische misdaadserie krijgt een mooie 8 op IMDb en is nog altijd gewoon te bekijken op Netflix
Series / Featured

Deze intelligente en psychologische misdaadserie krijgt een mooie 8 op IMDb en is nog altijd gewoon te bekijken op Netflix

De serie 'The Sinner' scoort een mooie 8 op IMDb en is nog altijd te bekijken op Netflix.

Een echte aanrader op Netflix is de psychologische misdaadserie The Sinner. Deze serie werd voor het eerst uitgebracht in 2017 en houdt de kijkers inmiddels drie seizoen lang in zijn greep.

In ieder seizoen is er sprake van een moord die op het eerste gezicht volledig onverklaarbaar lijkt en waarin rechercheur Harry Ambrose, gespeeld door Bill Pullman, orde dient te scheppen in alle onduidelijkheid.

Plot seizoen 1


In het zeer goede eerste seizoen pleegt Cora, gespeeld door Jessica Biel, tijdens een dagje aan het water plots een heftige moord. Wat deze daad nog verbazingwekkender maakt, is dat Cora geen idee heeft waarom ze het heeft gedaan. Ze lijkt zelf even verbaasd als iedereen om haar heen. Dit zet rechercheur Ambrose op het spoor van een mysterie dat diep in de psyche van Cora en de donkere hoeken van haar verleden duikt.

Wat The Sinner onderscheidt van andere misdaadseries, is het diepgaande psychologische element. De reis om de motieven achter de moorden te ontrafelen, leiden tot onthullingen die je constant aan het twijfelen brengen. Kun je begrip opbrengen voor de daad of juist niet?

Ratings


Het eerste seizoen van The Sinner heeft een indrukwekkende IMDb-beoordeling van een 8. Rotten Tomatoes waardeert het eerste seizoen zelfs met een overweldigende 94%.

Kijk The Sinner hier op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen