search
'Game of Thrones'-makers hebben Yara genaaid door haar plot helemaal te vergeten
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-makers hebben Yara genaaid door haar plot helemaal te vergeten

Yara Greyjoy verdiende zo veel beter dan dat ze nu gekregen heeft.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Game of Thrones was vroeger ongetwijfeld één van de populairste series ter wereld, maar zelfs de grootste fans moeten toegeven dat de kwaliteit steeds meer achteruit ging. Dit werd vooral duidelijk toen de serie geen bronmateriaal meer had en er eigen ideeën bedacht moesten worden.

Vooral Yara Greyjoy heeft hier veel last van gehad. Ze was één van de twee leiders van de Ironborn en was trouw aan koningin Daenerys, maar nam de onafhankelijkheidsbeweging van haar volk serieus. Toen Yara en Daenerys de oorlog wonnen, werd Daenerys vermoord door Jon Snow en moesten er nieuwe verkiezingen gehouden worden.

Een rare keuze


Tijdens deze verkiezingen had Yara dezelfde rechten als de andere leiders, omdat ze zichzelf niet positioneerde als een onafhankelijke heerser. Yara zweeg over de onafhankelijkheid van de Iron Islands en beloofde trouw aan Bran the Broken.

Waarom? Het is namelijk helemaal niets voor Yara om de onafhankelijkheid zomaar op te geven. Misschien was de onafhankelijkheid van de Iron Islands jammer genoeg slechts één van de vele subplots die meteen vergeten werden.

Vreemde situatie


Er zijn namelijk wel meer subplots die geïntroduceerd zijn, maar verder nooit meer op voortgebouwd zijn. Misschien waren de makers het volledig vergeten of hadden ze besloten dat het hun tijd niet waard was. Hoe dan ook, het zorgde voor een rare situatie.



Game of Thrones is te streamen op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen