search
Een spin-off van dit 'Game of Thrones' personage zou veel beter zijn dan 'Snow'
Series / Nieuws

Een spin-off van dit 'Game of Thrones' personage zou veel beter zijn dan 'Snow'

Dit half gehate, half geliefde personage zou de perfecte hoofdrolspeler zijn voor een spin-off van Game of Thrones.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De populaire serie Game of Thrones heeft heel veel meeslepende en intrigerende personages. Iedereen heeft wel een favoriet personage en veel fans houden ongelofelijk veel van Jon Snow. Er zijn dan ook veel ideeën voor een Jon Snow-spin-off, maar er is een ander personage dat een veel betere spin-off had kunnen creëren.

In 2022 bevestigde maker George R.R. Martin dat hij samen met HBO bezig was om een Jon Snow-spin-off te maken. Hoewel veel fans dolenthousiast zijn met deze serie, zijn andere personages over het hoofd gezien, terwijl hun spin-off veel beter zou kunnen worden.

Een spannende spin-off


Het zou geweldig zijn als er een spin-off kwam over Arya Stark; ze heeft heel veel potentieel om de volgende grote ster te worden. Sommige fans haten haar, maar ze is altijd één van de meest populaire personages geweest.

Veel mensen willen dan ook weten wat er met haar is gebeurd nadat ze Westeros verliet. Haar reis naar onbekende gebieden zou voor een spannende, verrassende en vernieuwende serie kunnen zorgen.

Grotere gebieden ontdekken


Door deze serie kan meer van de wereld ontdekt worden en krijgen we eindelijk te weten wat er zich buiten de oceaan bevindt.Game of Thrones is te streamen op HBO Max.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen