search
 David Tennant heeft opnieuw een langlopend 'Doctor Who' record verbroken
Series / Nieuws

David Tennant heeft opnieuw een langlopend 'Doctor Who' record verbroken

Een record verbreken door niets te doen? Dit is hoe David Tennant opnieuw een langlopend record verbroken heeft.

Hoe kan het eigenlijk ook anders? David Tennant heeft opnieuw een Doctor Who record verbroken, een jaar na zijn onverwachte terugkeer als de Veertiende Doctor.

Tennant is terug voor drie specials, ter ere van het 60-jarig jubileum, die in november 2023 te zien zullen zijn. De precieze reden voor zijn terugkeer is nog een groot mysterie en fans zijn al sinds oktober 2022 aan het wachten op antwoorden.

Een record verbroken


En dit betekent dat Tennant weer een record heeft verbroken. Tennant heeft namelijk officieel de grootste kloof tussen zijn regeneratiedebuut en het eerste verhaal (in ieder geval de grootste die gepland was).

Normaal gesproken regenereren de Doctors een paar maanden voor hun eerste avonturen, waarbij ze vertrekken of verschijnen tijdens de specials.

Er zijn altijd uitzonderingen


Natuurlijk is er altijd een uitzondering die de regel bevestigt: Sylverster McCoy had ook een grote kloof, aangezien BBC Doctor Who in 1989 annuleerde en het mislukken van de film in 1996 betekende dat er pas in 2013 een nieuwe regeneratie te zien was.



Al met al zit er een jaar en een maand tussen de terugkeer van Tennant en zijn eerste avontuur als Doctor, wat heel erg ongebruikelijk is.

Te streamen op Prime Video


Stream Doctor Who op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen