search
Is dit hoe Disney voorkomt dat 'Percy Jackson' (opnieuw) een teleurstelling wordt?
Series / Nieuws

Is dit hoe Disney voorkomt dat 'Percy Jackson' (opnieuw) een teleurstelling wordt?

Hebben fans van 'Percy Jackson' eindelijk een goede serie om naar uit te kijken?

Het lijkt erop dat fans van de Percy Jackson-boeken geweldige dingen kunnen verwachten van de nieuwe Percy Jackson and the Olympians-serie op Disney+. Deze nieuwe bewerking biedt een nieuwe kans om de franchise van auteur Rick Riordan te verkennen op een manier die eerdere verfilmingen niet deden.

Onlangs werd onthuld dat de serie mogelijk verder gaat dan de vijf originele boeken van Riordan. Het potentieel van de franchise is enorm, aangezien het universum uit meer bestaat dan enkel de Griekse mythologie en het verhaal van Percy. De fans van de saga kunnen dan ook een trouwe aanpassing met een solide einde verwachten.

Ruimte


Nu er steeds meer bekend wordt over de serie, zijn fans nieuwsgierig hoe de serie te boeken gaat verkennen. Elk van de vijf boeken in de serie zal waarschijnlijk een seizoen beslaan, aangezien seizoen 1 zich concentreert op boek 1. Dit biedt niet alleen ruimte om in elementen te duiken die in de films werden overgeslagen, maar ook om de verhalen langzaam op te bouwen.

Disney staat natuurlijk bekend om zijn mega grote franchises, en het bedrijf schijnt nu al interesse te hebben in de andere boeken van Riordan buiten de Percy Jackson[i/]-reeks. De toewijding van Disney is duidelijk, aangezien het budget per aflevering vergelijkbaar is met dat van [i]The Mandalorian.

Potentieel


In de Percy Jackson-reeks is al een zesde boek verschenen, maar dit is een op zichzelf staand boek tussen zijn twee andere reeksen die zich in hetzelfde universum afspelen. Dit duidt op een enorm potentieel om de kennis van andere mythologieën en goden in Riordans boeken te onderzoeken.En aangezien het laatste boek in de Percy Jackson-reeks een open einde heeft, zou het een domme keuze zijn om de serie daar te laten eindigen. Het lijkt erop dat fans eindelijk kunnen rekenen op een goede bewerking van Percy Jackson. De serie is vanaf 20 december te zien op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen