search
Met slechts één scéne werd de prachtige misdaadserie 'Pretty Little Liars' helemaal verpest
Series / Nieuws

Met slechts één scéne werd de prachtige misdaadserie 'Pretty Little Liars' helemaal verpest

De schrijvers hadden wel een extra brainstorm sessie mogen plannen, want deze scène was echt absurd.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Laten we eerlijk zijn; soms is een serie niet verder te kijken, omdat personages dingen doen die helemaal niet bij ze passen. Alles voelt ineens misplaatst en je favoriete serie kan ineens totaal anders aanvoelen. Soms is deze negatieve impact zelfs zo erg dat een hele serie hierdoor verpest wordt.

Helaas gebeurt dit maar al te vaak. Sommige series nemen slechte keuzes voor het plot, waardoor de serie in één tragische scène zichzelf verpest. Dit gebeurde ook bij de immens populaire Pretty Little Liars.

Wie is A?


De grote vraag van de serie was wie achter de geheimzinnige berichten zat: Wie is A? De uiteindelijke ontknoping viel echter niet in de smaak bij fans en velen hebben dan ook het gevoel dat ze hun tijd verspild hebben met de serie.

Zeven seizoenen lang zorgde Pretty Little Liars voor drama, romantiek en moord. Er waren duizenden theorieën over wie de geheimzinnige A kon zijn, maar niemand had dit aan zien komen.

De ontknoping die alles heeft verpest


Uiteindelijk werd onthuld dat Spencers lang verloren, identieke (Britse!) tweelingbroer, Alex Drake, de mysterieuze A was. Fans waren woedend met deze absurde ontknoping en kregen het gevoel alsof ze zeven jaar van hun leven verspild hadden.



Pretty Little Liars is te streamen op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen