search
Deze verbluffende misdaadserie met een uitmuntende 9,0 op IMDb is nog altijd gewoon te streamen op Netflix
Series / Nieuws

Deze verbluffende misdaadserie met een uitmuntende 9,0 op IMDb is nog altijd gewoon te streamen op Netflix

De misdaadserie 'Better Call Saul' scoort een 9 op IMDb en is nog altijd gewoon te streamen op Netflix.

Spin-offs van goede series zijn veelal slechts een manier om het succes van een serie verder uit te melken. Better Call Saul is hierop echt een uitzondering. De serie die is voortgekomen uit het iconische Breaking Bad heeft zijn eigen plek in de televisiegeschiedenis veroverd.

De serie is een prequel van Breaking Bad, maar kan daar geheel los van worden bekeken. De serie zoomt in op het leven van Jimmy McGill, een bescheiden advocaat met grote ambities. Kijkers volgen zijn transformatie tot Saul Goodman, de kleurrijke en immorele advocaat die we al kenden uit Breaking Bed. De metamorfose die McGill doormaakt, is zeer interessant om te bekijken.

Ontwikkeling van de personages


Better Call Saul is zeer sterk in het uitgebreid in beeld brengen van de complexe relaties tussen de personages en de ontwikkelingen die de personages zelf doormaken.

Bob Odenkirk speelt de rol van McGill met verve en brengt een mooie diepere laag in het personage dat even charmant als manipulatief is.

Rating


Fans van boeiende, gelaagde verhalen mogen deze serie eigenlijk niet missen. Uit de IMDb-beoordeling van een 9.0 en een Rotten Tomatoes-score van 97% blijkt dat wij hier niet alleen in staan. Kijk de serie op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen