search
Dit is wat we al weten over het tweede seizoen van 'The Watcher': de hitserie uit 2022 van Netflix
Series / Nieuws

Dit is wat we al weten over het tweede seizoen van 'The Watcher': de hitserie uit 2022 van Netflix

Seizoen 2 van 'The Watcher' is bevestigd, maar wat kunnen we verwachten?

De thrillerserie The Watcher wist vorig jaar enorm hoge kijkcijfers te behalen, al waren de reacties van critici gemengd. Een tweede seizoen is inmiddels in aantocht en dit is wat we daar tot nu toe over weten.


The Watcher, gemaakt door Ryan Murphy en Ian Brennan, is een losse bewerking van een artikel van Reeves Wiedeman dat in 2018 werd gepubliceerd in The Cut. Het verhaal draait om de familie Brannock, die een reeks verontrustende brieven ontvangt nadat ze naar een nieuw huis zijn verhuisd.

Nieuwe cast?


Hoewel de serie oorspronkelijk werd ontwikkeld als een miniserie, lijkt het succes daar verandering in te hebben gebracht. In november 2022 maakte Netflix bekend dat The Watcher was verlengd voor een tweede seizoen.

Het is nog niet bekend hoe dit seizoen eruit zal zien. Het zou kunnen dat er een geheel nieuwe cast zal zijn en dat het seizoen over een nieuw verhaal zal gaan, waardoor het een anthologieserie zou worden. Hier staat Murphy om bekend, aangezien zijn andere series Dahmer en American Horror Story dat ook zijn.

2024


Maar het zou ook kunnen dat het verhaal gewoon hervat wordt, met dezelfde cast in hun oude rollen. Gelukkig wordt de productie van het seizoen momenteel niet meer beïnvloed door de schrijversstakingen, die inmiddels voorbij zijn. Ook lijkt het erop dat de acteursstakingen bijna tot hun einde zijn gekomen. Als dat gebeurt, lijkt de kans groot dat seizoen 2 in 2024 verschijnt.

Bekijk op instagram


Die datum is enkel een schatting, want er is nog niets officieel bekendgemaakt. Bekijk The Watcher op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen