search
Netflix heeft enorm veel zin in vervolgen op 'Monster' en 'The Watcher'
Series / Nieuws

Netflix heeft enorm veel zin in vervolgen op 'Monster' en 'The Watcher'

De hitseries The Watcher en Monster komen allebei terug naar Netflix.

Netflix brengt veel series uit die een enorm succes zijn. Monster en The Watcher waren allebei geen uitzondering. Deze twee series waren al snel enorm populair. Het is dan ook geen verrassing dat Monster en The Watcher allebei een tweede seizoen krijgen!

Netflix-televisiedirecteur, Peter Friedlander, liet weten dat hij enorm enthousiast is om door te gaan met Monster en The Watcher. Het is nog onbekend of Ryan Murphy, de maker van beide series, ook weer terug zal komen om aan de tweede seizoenen te werken.

De series zijn zo enorm populair, omdat ze gebaseerd zijn op echte gebeurtenissen. Ze vertellen de dramatische en gruwelijke verhalen van seriemoordenaar Jeffrey Dahmer en de familie Brannock.

Veel meer seizoenen
Eerder dit jaar werd bekendgemaakt dat The Watcher verlengd werd voor een tweede seizoen. Monster krijgt daar nog een seizoen bovenop en is dus vernieuwd voor een 2e en 3e seizoen.

Friedlander over de twee series
Friedlander liet niets los over de deal tussen Netflix en Murphy, maar zei wel iets over de twee series. Dit is wat hij zei:

"Deze series zijn van iemand die zo meesterlijk is in het vertellen van verhalen, maar Ryan Murphy is ook meesterlijk in het uitbouwen van franchises. Dus om twee shows te hebben die doorgaan vanuit zijn briljante geest en de manier waarop hij erover nadenkt, is gewoon perfect voor ons. Creatief kan ik nog niets onthullen, maar ik denk dat er echt enthousiasme is rond de samenwerking om die verhalen te vertellen".

Bekijk hieronder de trailers voor Monster en The Watcher en de eerste seizoenen op Netflix.







Aanbevolen artikelen