search
Ontdek in november 7 gloednieuwe series en afleveringen op Prime Video
Series / Nieuws

Ontdek in november 7 gloednieuwe series en afleveringen op Prime Video

Komende maand wordt een mengelmoes van verschillende series, met voor elk wat wils.

Prime Video zet in november weer een aantal nieuwe series of nieuwe seizoenen van lopende series online. Hieronder lichten we de drie grootste/meest opvallende series toe die je waarschijnlijk wel wil gaan kijken.Gen V (seizoen 1 - aflevering 8)Verschijnt op: Vrijdag 3 november
Genre: Actie / Avontuur / Komedie
Kijk op: Prime Video

Synopsis: Uit de wereld van The Boys is hier Gen V, een spannende nieuwe serie die zich afspeelt op een superheldenschool. De studenten zoeken hun morele grenzen op terwijl ze strijden om de nummer één van de school te worden en bij de Seven te komen, het elite-superheldenteam van Vought International. Als de duistere geheimen van de school onthuld worden, moeten ze kiezen wat voor helden ze willen worden.

Bosch: Legacy (seizoen 2 - aflevering 7-10)Verschijnt op: Vrijdag 3, 10 november
Genre: Misdaad / Drama
Kijk op: Prime Video

Synopsis: Harry Bosch, gepensioneerd rechercheur Moordzaken die privédetective werd, vecht om zaken af ​​te werken zonder de autoriteit die zijn vorige baan bood. Advocaat Honey 'Money' Chandler, die een moordpoging heeft overleefd, worstelt om haar vertrouwen in het rechtssysteem te behouden.

Upload (seizoen 3 - aflevering 5-8)Verschijnt op: Vrijdag 3, 10 november
Genre: Komedie / Mysterie / Sciencefiction
Kijk op: Prime Video

Synopsis: Prime Video’s populairste comedy is terug! In seizoen 3 begint de nieuw gedownloade Nathan een relatie met Nora terwijl ze Freeyond saboteren. Ondertussen wordt in Lakeview een digitale kopie van Nathan tot leven gewekt, die een relatie begint met Ingrid. Aleesha wordt gepromoveerd tot manager en vindt een nieuwe geliefde op haar werk, en een eenzame Luke zoekt werk in de Grijze Zone.

Overige series nieuw op Prime VideoHieronder de overige series die komende maand op Prime Video verschijnen.

2 november: Alphonse (seizoen 1 - aflevering 6) - Komedie - Alphonse, een veertiger, die zich bevindt in een huwelijkscrisis en een crisis op werkgebied, hervindt het contact met een vader die hij amper kende en ontdekt een verrassende nieuwe roeping. Gaandeweg ontmoet hij een universum aan vrouwen, de een nog spannender en gekker dan de ander, en zo stort hij zich op een reis die gevaarlijk is en grenzen overschrijdt, maar vol goedheid zit.

3, 10, 17, 24 november: Good Luck Guys: Overleven Zonder Filter (seizoen 1 - aflevering 4-7) - Reality-TV - Onder begeleiding van host Robbert Rodenburg reizen twaalf bekende influencers af naar Thailand om hier de ultieme proef te doorstaan: overleven op een verlaten strand aan de andere kant van de wereld. Volledig buiten hun comfortzone gaan de normaal aan luxe gewende personalities in duo’s de strijd met elkaar aan.

3 november: Invincible (seizoen 2) - Animatie / Actie / Avontuur - Invincible is een superhelden-tekenfilmserie voor volwassenen over de 17-jarige Mark Grayson, die net zo is als als andere jongens van zijn leeftijd – behalve dat zijn vader Omni-Man de machtigste superheld op de planeet is.

10 november: 007: Road to a Million (seizoen 1) - Avontuur / Spelprogramma / Reality-TV - Van de producers achter de James Bond-films. Negen alledaagse koppels gaan een episch avontuur aan langs Bond-achtige uitdagingen, allemaal voor een kans om een miljoen pond te winnen.


Let op: dit overzicht is voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om bepaalde titels toe te voegen, te annuleren of uit te stellen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen