search
Ontdek de vier nieuwe series die HBO Max in november lanceert
Series / Nieuws

Ontdek de vier nieuwe series die HBO Max in november lanceert

Komende maand gaat HBO Max vrolijk door met het aanbod van topseries.

HBO Max zet in november weer een aantal nieuwe series of nieuwe seizoenen van lopende series online. Hieronder lichten we de drie grootste/meest opvallende series toe die je waarschijnlijk wel wil gaan kijken.30 Coins (seizoen 2 - aflevering 3-6)Verschijnt op: Maandag 6, 13, 20, 27 november
Genre: Drama / Fantasy / Horror
Kijk op: HBO Max

Synopsis: Pastoor Vergara vlucht voor zijn verleden en de duivel die hem achtervolgt voor een schat: één van de dertig munten die Judas kreeg om Jezus te verraden. Nu moet hij opnieuw de confrontatie aangaan en deze keer is hij er klaar voor.

Rick and Morty (seizoen 7 - aflevering 4-7)Verschijnt op: Maandag 6, 13, 20, 27 november
Genre: Animatie / Avontuur / Komedie
Kijk op: HBO Max

Synopsis: Na 20 jaar vermist te zijn geweest, staat Rick Sanchez opeens bij zijn dochter Beth voor de deur om bij haar en haar gezin in te trekken. Beth haalt Rick wel in huis, maar Jerry is niet zo blij met de hereniging.

The Gilded Age (seizoen 2 - aflevering 2-5)Verschijnt op: Maandag 6, 13, 20, 27 november
Genre: Drama
Kijk op: HBO Max

Synopsis: De Amerikaanse Gilded Age was een periode van grote economische verandering. Tegen deze achtergrond begint in 1882 het verhaal van Marian Brook, de dochter van een overleden generaal. Ze gaat bij haar strenge tantes in New York wonen.

Overige series nieuw op HBO MaxHieronder de overige series die komende maand op HBO Max verschijnen.

9 november: Rap Sh!t (seizoen 2) - Komedie / Drama / Muziek - Rap Sh!t van Issa Rae is een comedyserie over drie vrouwen – een hiphop-duo en hun manager – die het proberen te maken in de muziekindustrie van Miami.


Let op: dit overzicht is voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om bepaalde titels toe te voegen, te annuleren of uit te stellen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen