search
Netflix komt deze week met 14 nieuwe afleveringen waaronder het spraakmakende 'Six Feet Under'

Netflix komt deze week met 14 nieuwe afleveringen waaronder het spraakmakende 'Six Feet Under'

Het wordt een bomvolle week op Netflix met enorm veel series om te bingen.

Glenn Walsh
Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.Cigarette Girl (seizoen 1)Verschijnt op: Woensdag 1 november
Genre: Drama / Geschiedenis / Romantiek
Kijk op: Netflix

Synopsis: Een vakvrouw gaat in tegen de tradities van de Indonesische kruidnagelsigarettenindustrie in de jaren 60 en gaat op een reis van liefde en zelfontdekking.

Six Feet Under (seizoen 1-5)Verschijnt op: Woensdag 1 november
Genre: Komedie / Drama
Kijk op: Netflix

Synopsis: In deze bekroonde serie moeten een rouwende moeder en haar kinderen na een overlijden in het gezin hun problemen onder ogen zien terwijl ze een begrafenisonderneming runnen.

Ferry: De Serie (seizoen 1)Verschijnt op: Vrijdag 3 november
Genre: Misdaad / Drama / Thriller
Kijk op: Netflix

Synopsis: Ferry Bouman is wanhopig op zoek naar geld en krijgt een gouden kans als een van de grootste dealers in Noord-Brabant wegvalt na een geruchtmakende arrestatie.

Overige series nieuw op NetflixHieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

1 november: Der Fall Jens Söring - Tödliche Leidenschaft (seizoen 1) - Documentaire / Misdaad / Geschiedenis - Vermoordde Jens Soering de ouders van zijn vriendin in 1985 – of was zij de moordenaar? Deze docuserie gaat dieper in op vragen rond de zaak die nog steeds niet beantwoord zijn.

1 november: Mysteries of the Faith (seizoen 1 - aflevering 1-4) - Documentaire - Heilige schatten met naar verluidt miraculeuze krachten worden achter slot en grendel bewaard. Ontdek de geschiedenis – en het mysterie – van deze katholieke relikwieën.

2 november: All the Light We Cannot See (seizoen 1) - Drama / Geschiedenis / Oorlog - In de laatste dagen van de WO II kruisen de wegen van een blind Frans meisje en een Duitse soldaat elkaar. Gebaseerd op de Pulitzer Prize-winnende bestseller van Anthony Doerr.

2 november: Baby Animal Cam (seizoen 1 - aflevering 4) - Documentaire - Bekijk de dagelijkse routines, eigenaardige gewoonten en knusse habitats van verschillende babydieren in Cleveland Metroparks. Live-event in het Engels.

2 november: Onimusha (seizoen 1) - Animatie / Actie / Avontuur - Weten een legendarische zwaardvechter met een demonisch, zielenslurpend wapen en een samoerai-broederschap een uitbraak van bloeddorstige zombies te bedwingen?

3 november: Blue Eye Samurai (seizoen ) - Animatie / Actie / Avontuur - Een jonge krijger droomt van wraak op diegenen die haar tot paria maakte tijdens de Edo-periode in Japan en laat een spoor van bloed achter op weg naar haar lotsbestemming.

3 november: Daily Dose of Sunshine (seizoen 1) - Drama - Een zachtaardige psychiatrisch verpleegkundige doet haar uiterste best om een lichtpuntje te zijn voor de mensen voor wie ze zorgt, ondanks de uitdagingen die op haar pad komen.

3 november: Selling Sunset (seizoen 7) - Reality-TV - De elitemakelaars van de Oppenheim Group verkopen het luxeleven aan rijke kopers in Los Angeles. Het draait allemaal om relaties en dat betekent vaak groot drama.

3 november: Terzi (seizoen 3) - Drama / Mysterie / Thriller - Een beroemde kleermaker begint aan een trouwjurk voor de verloofde van zijn beste vriend. Maar alle drie hebben ze duistere geheimen die al gauw hun levens op zijn kop zetten.

4 november: Castaway Diva (seizoen 1 - aflevering 3) - Komedie / Drama / Muziek - Na vijftien jaar op een onbewoond eiland keert een aspirant-zangeres terug in de maatschappij, en ze doet er alles aan om haar droom te verwezenlijken: een diva worden.

4 & 5 november: Strong Girl Nam-soon (seizoen 1 - aflevering 9-10) - Actie / Komedie / Misdaad - Een jonge vrouw met superkracht gaat naar Korea om haar biologische familie te vinden, maar raakt betrokken bij een drugszaak die haar krachten op de proef zou kunnen stellen.

Aanbevolen artikelen