search
Nieuwe foto 'Doctor Who': David Tennant zweeft rond als Veertiende Doctor
Series / Foto's

Nieuwe foto 'Doctor Who': David Tennant zweeft rond als Veertiende Doctor

Op X - Twitter is een nieuwe foto vrijgegeven en de Doctor heeft het er zo te zien druk mee.

Binnenkort gaat de eerste van de drie Doctor Who-specials van start. Velen kijken met spanning uit naar David Tennants terugkeer als Veertiende Doctor.

Eerder speelde de Schotse Tennant de Tiende Doctor. Hij wiste het geheugen van zijn metgezel Donna (Catherine Tate). Uit de trailer blijkt dat de Veertiende Doctor Donna tegen het lijf zal lopen.

Meedogenloze kant


Tennants Tiende Doctor wordt als een van de populairste gezien. De acteur zette de Tiende Doctor op een speelse manier neer maar met een onverwacht meedogenloze kant.

Naast de lichtelijk neurotische Donna had de Doctor Rose Tyler (Billie Piper) en Martha Jones (Freema Agyeman) als metgezel.

Doctor-zaken


Op de foto zweeft de Doctor in een onbekende ruimte. Hij is duidelijk bezig met de gebruikelijke Doctor-zaken en in de eerste aflevering wordt ongetwijfeld duidelijk welke dit zijn.



Na de drie specials in november en december start het nieuwste seizoen met Ncuti Gatwa als Vijftiende Doctor. De eerste Doctor Who-special is vanaf 25 november te streamen op Disney+. Het is de bedoeling dat Doctor Who in de loop van 2023 op Disney+ Nederland komt.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen