search
Deze uitstekende en intelligente scifi-serie scoort een fraaie 8,0 op IMDb en is nog altijd gewoon te streamen op Netflix
Series / Featured

Deze uitstekende en intelligente scifi-serie scoort een fraaie 8,0 op IMDb en is nog altijd gewoon te streamen op Netflix

De serie 'Travelers' is zeer goed en spannend en nog altijd te streamen op Netflix.

Op Netflix is de uitstekende sciencefiction-serie Travelers nog altijd te zien. Met een indrukwekkende IMDb-score van 8.0 is deze serie absoluut het bekijken waard.

De serie gaat over de toekomst op het moment dat het menselijke ras op het randje van uitsterven balanceert. De laatste overlevenden komen tot een radicale oplossing: hun bewustzijn terugsturen naar het verleden. Deze uitzonderlijke individuen, die zichzelf 'travelers' noemen, belanden in het lichaam van gewone mensen uit de 21e eeuw.

Gewone mensen


Onder hen bevindt zich een doorgewinterde FBI-agent, een toegewijde verzorger en haar gehandicapte cliënt, een veelbelovende middelbare scholier, een moedige alleenstaande moeder en een worstelende student met een verslaving. Hun gezamenlijke missie is om het lot van de mensheid te veranderen. Een grote uitdaging, want het leven in de 21e eeuw blijkt voor de 'travelers' verre van eenvoudig.

Tijdens hun missie in de 21e eeuw komen de 'travelers' derhalve voor ongekende dilemma's te staan. Ze moeten zich aanpassen aan een tijdperk dat hen vreemd is, terwijl ze de verantwoordelijkheid dragen om de toekomst van de mensheid te herschrijven.

Kijken


Dus, als je zin hebt in een reis door de tijd vol met mysterie en actie, dan is [i]Travelers[i/] zeker een serie om te gaan kijken. Zie de serie hier op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen