search
Alom gewaardeerd kijkcijferkanon verschijnt op Netflix en duikt meteen als een komeet de top 10 in
Series / Nieuws

Alom gewaardeerd kijkcijferkanon verschijnt op Netflix en duikt meteen als een komeet de top 10 in

De serie 'Shameless' is sinds kort op Netflix verschenen en scoort direct ontzettend goede kijkcijfers

De serie Shameless is sinds kort te zien op Netflix en behoort gelijk tot de tien meest bekeken series van het moment.

De spraakmakende Amerikaanse televisieserie is gecreëerd door Paul Abbott en is een achtbaanrit van absurditeit, drama, en zwarte komedie die de levens van de disfunctionele Gallagher-familie in Chicago volgt.

Onvoorspelbaar


Shameless onderscheidt zich van andere series door zijn onvoorspelbaarheid en een ongefilterd portret van het stadsleven. De serie biedt een duik in de rauwe realiteit van een familie die zich staande probeert te houden te midden van armoede, verslaving en de meest onwaarschijnlijke omstandigheden.

De serie combineert hiermee elementen van drama, komedie, en maatschappijkritiek op een manier die je eigenlijk nergens anders vindt. Ook de personages zitten erg sterk in elkaar met bijvoorbeeld Frank Gallagher, gespeeld door William H. Macy, en zijn kinderen die op indrukwekkende wijze worden vertolkt door acteurs als Emmy Rossum en Jeremy Allen White.

Rating


De serie heeft door de jaren heen lovende kritieken gekregen, met bijvoorbeeld een prachtige 8.6 op IMDb, van zowel critici als publiek. Als je op zoek bent naar iets anders en intrigerends, is Shameless zeker een must-watch. Kijk de serie hier op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen