search
SerieTotaal tipt: deze nieuwe HBO Max-series spannen de kroon
Series / Featured

SerieTotaal tipt: deze nieuwe HBO Max-series spannen de kroon

Dit zijn volgens onze recensenten de beste HBO-series van het moment.

Van piratenavonturen tot politieperikelen - op HBO Max vind je ze allemaal. De recensenten van SerieTotaal helpen je een handje en lichten toe welke nieuwe series er echt tussenuit springen.

Hieronder vind je onze recensies van de hoogst scorende titels op HBO Max van de afgelopen tijd.

Our Flag Means Death seizoen 2 | 8 afleveringen





★★★★★

Synopsis: Het is 1717. De rijke landeigenaar Stede Bonnet heeft een midlifecrisis en besluit zijn luie leventje op te blazen om piraat te worden. Het loopt niet goed af.

Recensie: "Als combinatie van een sitcom op de werkvloer (in de vorm van een disfunctionele piratenbemanning) en een romantische komedie op zee bevat deze serie een aantal plotelementen die je niet snel bij elkaar verwacht. Deze serie lijkt dan ook niet bang om te doen waar ze zin in heeft."

Lees de rest van de recensie.

Navajo Police: Class 57 | 3 afleveringen





★★★☆☆

Synopsis: Volgt een groep rekruten gedurende een jaar terwijl ze hun weg banen door de Navajo Police Training Academy en het veld in gaan, waar ze de stijgende criminaliteit moeten aanpakken om hun gemeenschap bij elkaar te houden.

Recensie: "De serie presenteert, hoe minimaal ook, de complexe eigenheid van een Native American-politiecorps. Deze mensen willen hun eigen clan beschermen, maar houden ondertussen ook een onderdrukkend systeem in stand dat al eeuwenlang hun bestaan inperkt."

Lees de rest van de recensie.

East New York | 21 afleveringen





★★★☆☆

Synopsis: Deze politieserie volgt de zaken van inspecteur Regina Haywood en haar diverse team in het 74th Precinct in East New York.

Recensie: "'East New York' is een traditionele Amerikaanse politieserie vol voorspelbare, klassieke elementen. De collega's vormen een hecht team en trekken ook buiten hun werk met elkaar op… Er ontstaan onderlinge romances en uiteraard mag de borrel in de kroeg aan de overkant na werktijd ook niet ontbreken."

Lees de rest van de recensie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen