search
Het aftellen naar 'Stranger Things Day' is begonnen met nieuwe teaser van Netflix
Series / Nieuws

Het aftellen naar 'Stranger Things Day' is begonnen met nieuwe teaser van Netflix

Een nieuwe teaser heeft een subtiele boodschap voor alle fans van de serie.

Het seizoen van Halloween zit erop, maar het griezelen rondom Stranger Things moet nog beginnen. Binnenkort is het Stranger Things Day en Netflix telt er in een nieuwe teaser alvast naar af.


De jaarlijkse viering van de geliefde serie gaat meestal gepaard met nieuwe promotiematerialen of teasers. Het vijfde seizoen zal het laatste worden dus wellicht is dit de laatste Stranger Things-dag voordat de serie eindigt.

Netflix kietelt de kijker


Het officiële account van Stranger Things deelt een kleine aftel-teaser met een videorecorder die op het display 11:06 aangeeft, wat betekent dat fans meer content kunnen verwachten binnen de komende vijf dagen.

Als bijschrift staat er: "Tijd om terug te spoelen. We nemen een blik terug naar onze tijd in Hawkins." Wat Netflix voor alle Stranger Things-fans precies in petto heeft is niet bekend, maar er valt in ieder geval meer content te verwachten komende tijd.

Echt het einde?


Stranger Things-makers, Matt Duffer en Ross Duffer, hebben eerder bevestigd dat ze van plan zijn om een spin-off van de serie te maken. Opmerkelijk genoeg is acteur Finn Wolfhard (Mike Wheeler) de enige acteur uit de geliefde serie die weet waar de spin-off over gaat.



Helaas is hij gezworen tot geheimhoudingsplicht, dus we moeten nog even wachten op meer details. Kijk tot die tijd alle afleveringen van Stranger Things op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen